СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Понеже спорим със Светльона колко бил часа ,а тук моя показва 24,01 централно софииско време аз си показвам етапа нека ме видят колко съм работна!!!/каза Аби скромната/

Да не повярва човек, че си толкова работна.Тъкмо до като го свършиш и тиквите ще са готови (за медал имам предвид) :D

Понеже спорим със Светльона колко бил часа ,а тук моя показва 24,01 централно софииско време аз си показвам етапа нека ме видят колко съм работна!!!/каза Аби скромната/

Ейййй ама аз съм първи в списъкааааа стига сте ме пък преварвали всеки път :baby:

:party:

Не бяхме двете с Юра ама и аз нямам етап тази седмица, може би другата :confused: :greeneye:

Вилиииииииииии, не ме предавай, мила. Залисваш се нещо......Мотивация ли нямаш???? Имам лед във фризера и уиски в шкафчето....

До 24 часа все е понеделник. Хвашам иглата, нормата ми е на половина.....:D

Не бяхме двете с Юра ама и аз нямам етап тази седмица, може би другата :confused: :greeneye:

Ако искаш за другата седмица да се съберем заедно - ще дойда на спа в Силистра и .......не се знае какво ще набродираме :D

Ако искаш за другата седмица да се съберем заедно - ще дойда на спа в Силистра и .......не се знае какво ще набродираме :D

Вие двечките по-добре да не се събирате че може да видим 2-ри етап на националната....така ми се струва

това избоцках до петък, в събота бях на мънистена тематика, пък сега разбрах, че имало оправдание да не бродирам в неделя - Петровден, щото цял ден бях за риба, та игла не хванах...:D
Ръкав нещо почна да ми се заформя и да ме утешава, че едни много шантави цветове ми се виждаха за ръката, сега взе да ми изглежда добре - тъкмо бях почнала да пращам нанякъде цветущи по адрес на Golden kite :)

Да сложа и моя втори етап,имам даже и за третия,така че мога да си почивам тази седмица ура--
1 етап 2 етап

Назад