Заявки за месец- ЮНИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Отново благодаря на всички, помогнали ми да намеря китара, ама какво е китарист без мотор? Та сега ще трябва и мотор да намеря. Имам нужда от помощ отново. Дали на някой му се намира Stoney Creek 406 брой?

Намерено. Юле, много, много ти благодаря!

Последно редактирано:
Здравейте! Търся схема на букви (кирилица). Имам много, но съм харесала конкретно тези, а тях не ги откривам. Моля, ако някой има такъв вариант да ми помогне. Благодаря предварително! Извинявам се, че ползвам нечия снимка :)
tatiana.1976@abv.bg
Преглед на прикачен файл 175304

Отново благодаря на всички, помогнали ми да намеря китара, ама какво е китарист без мотор? Та сега ще трябва и мотор да намеря. Имам нужда от помощ отново. Дали на някой му се намира Stoney Creek 406 брой?
Светле, изтегли от тук http://webfile.ru/240c0c883521a35d7b92c5296ffb41ad

св. Николай Чудотворец

Търся гоблен икона на св. Николай Чудотворец. Искам да я ушия за подарък на един моряк.

Здравейте, искам да поломя ако някой разполага със схемата на Исус и апостолите да я сподели с мен. Имейла ми е в подписа. Благодаря предварително!

Здравейте момичета и момчета! Търся ключ с ДМЦ на "Майчино щастие" - Милена стил. Гоблена е започнат по схема на Милена стил и има объркване в ключа. Благодаря ви предварително!

Благодаря много на Vili_SS, но не разполагам с цветна техника, за да разпечатам. Получих и графика от една любезна дама, но на няколко листа при сканирането са отрязани последните колонки знаци. Ето така. Ще се радвам, ако се намери и друг вариянт Ако не съм си свалила цветната схемичка и ще търся някъде да разпечатам. Или ще проявя творчество на графиката.:confused:

Благодаря много на Vili_SS, но не разполагам с цветна техника, за да разпечатам. Получих и графика от една любезна дама, но на няколко листа при сканирането са отрязани последните колонки знаци. Ето така. Ще се радвам, ако се намери и друг вариянт Ако не съм си свалила цветната схемичка и ще търся някъде да разпечатам. Или ще проявя творчество на графиката.:confused:
Изпратих черно-бяла схема.:idea:

шареното коте

Момичета,а случайно някоя от вас да има този котан в черно-бяла схема?Ще ми я изпратите ли?Благодаря предварително.Ох,моля и за ключ.

geia7@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад