Заявки за месец- АПРИЛ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета,някой ще ми помогне ли да намеря тази схема на ГК:1996

URL=http://i-fotki.info/16/8d0afb2e359484ac98ad5baf6004c5275576c1179875125.jpg.html]
8d0afb2e359484ac98ad5baf6004c5275576c1179875125.jpg
[/URL]

Провери тук http://sundu4oksxem.ru/load/skhemy_v_pdf/g_k/15-3-2 Има много схеми на ГК

:idea:Здравейте,продължавам да търся този гоблен.Пратиха ми го в pm но аз нещо не мога да се оправя .Моля ако някой го има в PDF да ми го прати.Благодаря предварително.Адрес ot1do10@abv.bg

:idea:Здравейте,продължавам да търся този гоблен.Пратиха ми го в pm но аз нещо не мога да се оправя .Моля ако някой го има в PDF да ми го прати.Благодаря предварително.Адрес ot1do10@abv.bg
:greeneye: Имаш поща графика в ПДФ от ПМ.Това го имаш и в предишния мейл -ПМ+ПДФ.

Преглед на прикачен файл 174330 Преглед на прикачен файл 174331

Моля за помощ:
1. немога да се оправя с легендата, може ли някой да ми я разчете......;
2. имали вариянт на схемата в PDF

Този гоблен е голямо предизвикателство за мен, моля помогнете jojon1979@abv.bg

blagodara vı mnogo snımkata na goblena koıto tırsa, klıknete vırhu moya profıl 6te ya vıdıte ne znam kak da vı ya ızprata no tozı koıto ste mı pratılı e sı6to razko6en nama da kaja ne ako mojete da mı go pratıte hulyatuna22@hotmail.com mnogo vı blagodara predvarıtelno

Отдавна изпратих другия. Проверете си пощата! А зимната картина, която търсите/най-после разбрах коя е/имах преди години, но я изтрих, за съжаление и не помня къде я има. Тя е малка схема само от два листа. Ще Ви имам предвид ако я открия някъде, пък и много хора тук биха Ви помогнали, успех!

Преглед на прикачен файл 174330 Преглед на прикачен файл 174331

Моля за помощ:
1. немога да се оправя с легендата, може ли някой да ми я разчете......;
2. имали вариянт на схемата в PDF

Този гоблен е голямо предизвикателство за мен, моля помогнете jojon1979@abv.bg
Първата колонка пред номера е "х"; втората - 3/4 кръстче, третата е контур.Най-горе е означено.

Схема

Момичета,търся тази индийка в синъо.Моля за помощ....Нещо не мога да прикача снимката.milo_mil@mail.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад