ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Вили, получих пакета и разгледах какво ме чака... Тази панама ми се струва по лесна, но не е разграфена, ще падне голямо броене, за да не объркам нещо. :gipsy:

Светле,получих робина. Почнах го с голямо удоволствие....невероятни са тези пасти с тези мъниста.

И аз си получих пакета от Иренка , Диде панамата е невероятна , много ми харесва , след голямото броене това ми изглежда като песен :D:kissyou:

Аз да объркам и двете въртележки - моите коктейли са готови..... сега са на рамка в Бургас

:party::party::party:

И на Светла чашката е готова - много сладурски стават...

P.S. Мисля, че бялото е на свършване, и ще сложа едно чиле за следващите:kissyou:

Ето и едни фантастични мъфини

Иренка,мислех,че ще купувам нов гоблен....с тези френски възли с панделката такива дупки ми се получиха,че се стресирах :(.
Но всичко се оправи.Ще ме извиниш ако не ти харесва,но за пръв път шия френски възел с панделка,а да си призная и за първи път шия мъниста :D.
Дано съм се справила и да ти хареса.

Диди, чудесни са, много ти благодаря!:blueflow: Френски възел с панделка и аз никога не съм правила.... добре се е получило, мисля.

Иренка коктейлите са невероятни , явно голяма желание е било , много бързо ги уши :clap::kissyou:

Айде и аз да се покажа в последния момент... Голямо броене падна, но резултата си заслужава.
За теб Юрка, надявам се да ти хареса. :blueflow: :kissyou:

(Извинявам се за размазаните снимки, но нещо му стана на моя фотоапарат.)

Жу, много, много благодаря - разкошни слънчогледи !!!:kissyou:
Знам че не ти беше лесно, но се справи блестящо :loveglasses:

Пакетчето с робина на Юра изпратено днес. Аби очаквай го до края на седмицата. :kissyou:

Назад