Заявки за месец- МАРТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Tърся схема на "Св. св. Константин и Елена"

Здравейте, търся схема на "Св. св. Константин и Елена" от брой 05/2011 г на "Галерия бродерия", моделът се бродира 1:1, размерът му е 23/32 см. Ще Ви бъда много благодарен.
Мейлът ми е sgslavov@abv.bg.
http://i-fotki.info/16/bf5d2ebb9d894916ccb484b833d320484df4c7178606888.jpg.html
Преглед на прикачен файл 174124

момичета, моля ако някой има схема на гоблена татяна, бих желала да я ушия зя моя приятелка, изобщо не зная дали има такъв гоблен , ако го комплектова някоя фирма бих го купила, но незная коя, ако може в пдф формат имейла е dora.kirilova@abv.bg

момичета, моля ако някой има схема на гоблена татяна, бих желала да я ушия зя моя приятелка, изобщо не зная дали има такъв гоблен , ако го комплектова някоя фирма бих го купила, но незная коя, ако може в пдф формат имейла е dora.kirilova@abv.bg

Поща

Моля за схема на мотивчета за кръщене, например такова , или нещо подобно, по възможност да не е цветна схемата, може графика или РМ
Благодаря предварително!
Мейла ми е в подписа

Последно редактирано:
Здравейте! За приятелката си търся оригинална схема на Вилер на Владимирската икона "Божией Матери". Схемата в готовата комплектовка, която е купила, се е оказала стара, написана на ръка и доста неясна. Моля за помощ и благодаря!

:lady::rezando:Здравейте ,някой може ли д ами помогне с намирането на схемата на този гоблен.Благодаря!
puca72@abv.bg
гоблена намерен благодаря ви!

Много моля за схема и ключ на този гоблен. e-mael:mariqna_georgieva68@abv.bg Предварително благодаря.

Последно редактирано:
Здравейте, приятели. Търся схемите на " Нежността на лебедите" и " Галоп" на Леврон. Също и на " Молитвата ". Благодаря Ви предварително :) Преглед на прикачен файл 174160 Преглед на прикачен файл 174161 Преглед на прикачен файл 174162

Пощата ми е stefani_77@abv.bg

Поща за молитвата

Статус
Not open for further replies.
Назад