:-|Здравейте търся схемите на тези гоблени.Моля ако някой има схемите да ми ги прати на адрес ot1do10@abv.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
момичета преди време исках схема и ключ на ето този гоблен натюрморт с праскови, получих го, но не се чете добре и има липсващи редове при преснимането във схемата, ако някой разполага моля ви да ми изпратите четлива схема и ключ на гоблена. pepelotroz@abv.bg
Изпратих.Здравейте, търся схемата на тази роза. Тя е част от трио "Wild roses" от списание Cross Stitch Collection, юли 2007, но никак не можах да се справя с откриването й. Моля, ако някой я има, да ми я изпрати на tatyana_hristova@abv.bg. Много благодаря!!
Преглед на прикачен файл 174052
Изпратих.
ако я намериш може ли да ми я пратиш.Благодаря!Преглед на прикачен файл 174062
Здравейте момичета,някой има ли тази схема на Леврон? Благодаря ви предварително:angel:
bozhkova8888@yahoo.it
Преглед на прикачен файл 174062
Здравейте момичета,някой има ли тази схема на Леврон? Благодаря ви предварително:angel:
bozhkova8888@yahoo.it
Преглед на прикачен файл 174065 Здравеите,може ли да ми помогнете търся схема и ключ. Благодаря предварително:kissyou:
За всички които искат "Rocky point" - графика + ПММоже ли и за мен "Rocky point", моля! Благодаря предварително! Мейла ми е в подписа. Ееей, тези морски фарове са ми голяма слабост
А може и други схеми с морски фарове - стига да имат море и фар.
Тези и останалите от серията от тук:http://www.liveinternet.ru/users/love_65/tags/%E0%F4%F0%E8%EA%E0%ED%EA%E8/Здравейте! Търся този гоблен Преглед на прикачен файл 174074Преглед на прикачен файл 174074Преглед на прикачен файл 174074
Имейла ми е mobise@gmail.com. Предварително благодаря!