Заявки за месец- МАРТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета издирвам едни момиченца на Мирабилия с цветя, за дъщеря ми която е едно цвете и искам да красят новата й стая;) но не намерих схемите, освен тези спомням си че имаше и една с много сладка поличка зелена, но намерих снимка
благодаря ви много предварително

Последно редактирано:
Здравейте,търся за една колежка схема на гоблена Деветия Вал и ключ за конците (съжелявам че няма снимка) Благодаря предварително. ел.поща е pepi272001@abv.bg

Последно редактирано:
Момичета търся детайла молещите се ръце на този гоблен,аз имам схемата но тя е с девата
предварително благодаря на отзовалите се

:kissyou:

Тези молещи ръце са прекрасни, но са големи за целта. В случаят е използвана схемата на тези:. За съжаление не знам каква е марката на конците, които са използвани и според мен биха стояли по-добре, ако са ушити огледално на оригиналната схема/на дясно/.:kissyou:

Последно редактирано:
:kissyou:

Тези молещи ръце са прекрасни, но са големи за целта. В случаят е използвана схемата на тези:. За съжаление не знам каква е марката на конците, които са използвани и според мен биха стояли по-добре, ако са ушити огледално на оригиналната схема/на дясно/.:kissyou:

Много благодаря за тази схема-точно те ще станат супер ,защото намерих над 10 варианта но не се връзваха с идеята ми -или по точно девата си остава горе в ляво а ръцете мисля да опитам долу в дясно като ще бъдат обърнати срещу АМИН ,ще разместя и буквите малко

Много моля, ако някой разполага с по-четлива схема или пренабор на тази красотичка да я сподели с мен...

Благодаря предварително!!!

Здравейте, търся някакви схемички на зъбче или подходящо за зъболекар. Не мога да покажа снимка в момента, но предполагам, че се сещате за какво става дума.
Благодаря!
Мейла ми е в подписа.

Статус
Not open for further replies.
Назад