Продължавам да се надявам,че все някой има схемичка на Чарли Чаплин.Моля,изпратете ми я! geia7@abv.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте момичета и момчета,включвам се от време на време по молба на приятелка или братовчедка за което моля да бъда извинена. Дано ми стигне този живот да ушия това което съм запланувала.Сега искам да ви помоля да ми услужите със схема на Риолис за съпругата на братовчед ми.[/URLАко се намери в нечий архив моля да го сподели на адрес [email]abazova_s@abv.bg[/email] :angel: На отзовалите се :kissyou:
Тони,невероятна си.Благодаря ти от сърце :kissyou:
Изпратих
Поща!Търся схемата на този гоблен.Ако някой го има моля да ми го прати.адрес:-| ot1do10@abv.bgБлагодаря предварително.
Можеш да я изтеглиш от тукМомичета и момчета , отново имам молба , падготвям си следващия гоблен , но имам схемите но - тези без рамката , а много ми се ще да ушия Вестфалската воденица - но с рамката , ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен mirobg@mail.ru Преглед на прикачен файл 173514
Момичета, издирвам каквото и да е от Алфред Гокел. Сестра ми е луда по неговите творби, а след няколко месеца има рожден ден и искам да я изненадам. Много ще съм благодарна! Ето нещо за ориентир Преглед на прикачен файл 172976 Преглед на прикачен файл 172977Преглед на прикачен файл 172978
ИзпратихЗдравейте. Търся схемата и легендата към гоблена "Къщичка с кладенец" /1:4/. Благодаря предварително, ако някой може да ми я изпрати. Емейлът ми е maria_kirova@yahoo.com
Преглед на прикачен файл 173561
Става въпрос за гоблена с котетата, които са в кошница, заобиколена с цветя.Поща...
Здравейте, дали някой може да ми помогне със схема и ключ на Endless love на Aлфред Гокел?
Преглед на прикачен файл 173563
ina_schoylekova@yahoo.de
Предварително ви благодаря
Момичета, търся за приятелка "Овчарчето" на Вилер, за да направи серия с "Момичето на скалата". Мисля, че другото му име на гоблена е " The Shepherd Boy" .
sanyabo@abv.bg