Заявки за месец- ФЕВРУАРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
m
търся тази схема , ако може в PDF. Мейла ми е smilqna77@mail.bg . Благодаря предварително.
Намерен. Благодаря на Маша :)

Момичета много харесах тези два модела. Видях ги при Любов Ющук, но са от платените и разработки. Може да ги има и на друга фирма, но не съм срещала. Ако някой има схемите ще съм много благодарна да ми ги изпрати на адрес vemite@abv.bg.

Намерени и дватата. Благодаря Ви много. Но розите са от crosti.ru и незнам дали схемата става за шиене.

Последно редактирано:
Момичета много харесах тези два модела. Видях ги при Любов Ющук, но са от платените и разработки. Може да ги има и на друга фирма, но не съм срещала. Ако някой има схемите ще съм много благодарна да ми ги изпрати на адрес vemite@abv.bg.

Поща за розите:idea:

Нади, рускинята, чиято е схемата не иска схемата да се разпространява, моли за това! би могла да и пишеш, веднага ще ти я изпрати, още същия ден, много е отзивчива! мейла и е tatav@inbox.ru

Здравейте,много ми трябват схемите на СВ.Мина и Света Троица на гинокардия,а може и на друга фирма .Предварително благодаря. n_123@abv.bg

Розите намерени.
Поща за свещичката.

Статус
Not open for further replies.
Назад