много МОЛЯ за четлива схема и ключ на Казанската икона на Солария.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ivka13@mail.bg
НАМЕРЕН-ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА РАЛИ1975
имаш поща :kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
много МОЛЯ за четлива схема и ключ на Казанската икона на Солария.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ivka13@mail.bg
НАМЕРЕН-ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА РАЛИ1975
:idea:Момичета, търся гоблена "Лятно мечтание".Моля споделете го с мен на puca72@abv.bg
Здравейте,аз още веднъж да помоля,ако някой има схемата и ключа за гоблена Царско езеро,много моля да ми го и изпрати на E_mail: e_walkowa 1607@abv.bg.Предварително ви благодаря.:clap:
Здравейте момичета.Извинявам се предварително че не съм точно по правилата но нямам картинки.Търся за една добра приятелна бебешкото моделче което представлява краченца в ръце и мъжка глава над бебе.Ще бъда безкрайно благодарна ако ми услужите.
lili_1949@abv.bg

Поща!!!Здравейте, момичета! Търся схема и ключ на този гоблен, мисля, че се казва: Лека като вятъра. Виждала съм освен тази дама, още 3 или 4 гоблена, ушити на бяла панама, почти като графика, в сиви и може би черни цветове. Извинявам се, дано съм била ясна, но наистина не зная как се казват. Ако някой се сеща и има и тези схеми, ще съм благодарна.
zhanet72@abv.bg
Много благодаря :kissyou:
Искам да помоля за схемата на Момиче с коте
http://gobelins.dir.bg/_files/t5_5083695.jpg
И коне в галоп
http://f-page.ru/fp/4807c4f16f6d43a7ace5beb7b2d581fd
Благодаря предварително!
mmilova77@abv.bg
Изпратени!!! Благодаря на Lisa200701
ИзпратихВ пощата ти е. Успех.
Първият и вторият с пиленцата са от мен.И на двата ключовете са смесени-с дмц и анхор.Не знам дали ще свтршат работа,но с това разполагам.Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала тук и за съжаление нямам време за шиене, но харесах едни красоти на Лука-с и търся схемите им, надявайки се някой ден да им дойде времетоБлагодаря на всички предварително :kissyou:Преглед на прикачен файл 173682Преглед на прикачен файл 173683Преглед на прикачен файл 173684