Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Търся този триптих, по възможност от някоя от Вас която го е шила или поне виждала ушит. Докато търсих схема из руските форуми попаднах на много грозни етапи и се надявам след труда по него да не го захвърля в някой ъгъл
Забравих да кажа.... по възможност с конци ДМС

Последно редактирано:
Здравейте.Вече изпитвам неудобство но като съм мека Гана да помогна на всеки...Търся схема на гоблена Сиси на Милена стил с ДМЦ конци за една позната.Благодаря предварително.diana_92@abv.bg

Чаши-сезони

Здравейте! Търся схемите на едни гоблени "Чаши-сезони" (4 на брой). Някоя от вас ги беше шила, но не мога да намеря коя точно. Моля ако някой има запазени схеми да ми ги предостави на dari_ok@abv.bg и малко инфо за панамата и изработката.

Благодаря! Хубав ден!

Търся този триптих, по възможност от някоя от Вас която го е шила или поне виждала ушит. Докато търсих схема из руските форуми попаднах на много грозни етапи и се надявам след труда по него да не го захвърля в някой ъгъл

Поща:kissyou:

Изпратих каквото намерих.

Мили дами ми изпратиха триптиха който търся с прекрасно качество и конци ДМС, но.... схемата е цветна... та въпросът е... дали ще се намери черно-бяла
Специално благодарности на Helen, joana и dari_ok

Мили дами ми изпратиха триптиха който търся с прекрасно качество и конци ДМС, но.... схемата е цветна... та въпросът е... дали ще се намери черно-бяла
Специално благодарности на Helen, joana и dari_ok
Имам триптиха в ПМ, ако желаете ще го изпратя.

Статус
Not open for further replies.
Назад