Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, моля всички, които ме помолиха да им изпратя схеми да ми пишат на лични, че вече забравих какво и на кого съм обещала
Извинявам се на модератора, че пиша тук.

Благодаря от сърце на elenapoli и на toni68 за бързата реакция и отзивчивостта. Страхотни сте! :)

Мили хора, моя приятелка търси на Милена стил "Етъра", "Двореца в Балчик" и "Къща в Лесново". Ако някой може да помогне мейла ми е kalinak_va@abv.bg. Благодаря предварително.:flower:

Здравейте! Много моля ако някой разполага със схемата и ключа на "Джулия" нека да ги сподели с мен. Предварително благодаря! darim_69@abv.bg

Здравейте! Много моля ако някой разполага със схемата и ключа на "Джулия" нека да ги сподели с мен. Предварително благодаря! darim_69@abv.bg

Джулия ли са я кръстили Герика? Нея ли държиш да имаш или Балерината на Ющук? :)

Здравейте, търся този коледен календар на Пермин 34-2262
34-2262-m.jpg

v_banowa@abv.bg

Здравейте!В секцията вашите творби,видях гоблен ушит от майката на sissak и много ми хареса.Всички творби избоцкани от вас са много хубави.Гоблена е слънчоглед.Ако някой има схемата,може ли да я сподели с мен?
milo_mil@mail.bg

МОЖЕ ЛИ ДА ИЗПРАТИТЕ И НА МЕН ТАЗИ КРАСОТА?:angel::angel::angel:БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
bozhkova8888.it@yahoo.it
НАМЕРЕН!БЛАГОДАРЯ НА Rossi369

Последно редактирано:
Здравейте,
за първи път се вкючвам във форума с голяма молба-търся схема на гоблена Графинята на Милена стил с конци Ариадна/може и ДМЦ/.Благодаря предварително.
etnografia.kv@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад