Заявки за месец- СЕПТЕМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
момичета бихте ли ми помогнали с издирването на тази схема за приятелка, намерих я в раздела с безплатни схеми но линка не е активен а обещах да помогна
благодаря ви много предварително :)

моля само да не е пм формат защото имам проблем с програмата и не мога да отварям тези файлове

Последно редактирано:
момичета бихте ли ми помогнали с издирването на тази схема за приятелка, намерих я в раздела с безплатни схеми но линка не е активен а обещах да помогна
благодаря ви много предварително :)

Изпратих.:idea:

Изпратих и графика.

Последно редактирано:
моля момичете за схема и ключ на маргаритките с менчето с ДМС на dane1959@abv.bg. предварително се извинявам, но не мога сама да си кача снимката. вярвам, че не е проблем моля.....

Добро утро момичета, моля за схемите на тези пейзажи, ако се намират в нечии архив:)Мисля че са на DOME, както и есеннта

marina1008@gmail.com
НАМЕРЕНИ!!!!
Благодарение на koleria и moni2111!!!
Благодаря Ви момичета:)))
[/COLOR][/B][/QUO
Ако може да ми ги пратите и на мен схемите на тези гоблени! Благодаря предварително!
s.keranowa@mail.bg

Няма ги в пощата:( и Маринка ми даде линк http://club.osinka.ru/search.php?top...%EE%ED%FB+DOME , но не ми се получи. Още преди да поискам схемите ,потърсих в Oсинка, за да услужа точно на нея,но попаднах на стар линк,който праща към вече несъществуващия сайт dump.ru. За това после потърсих схемите и от нашия форум. Благодаря ви момичета,настървих се с тези схеми и продължавам да търся.

girlqnd@abv.bg

Това е мейла ми, днес съм получила писма заради блога си с прикачени споделени снимки така, че не знам какво е станало със схемите :confused: Писах на АБВ администратор да попитам за проблем, но отговора е отрицателен.

И аз изпратих.:idea:

Добро утро момичета, моля за схемите на тези пейзажи, ако се намират в нечии архив:)Мисля че са на DOME, както и есеннта

marina1008@gmail.com
НАМЕРЕНИ!!!!
Благодарение на koleria и moni2111!!!
Благодаря Ви момичета:)))
[/COLOR][/B][/QUO
Ако може да ми ги пратите и на мен схемите на тези гоблени! Благодаря предварително!
s.keranowa@mail.bg

Изпратих.:idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад