Заявки за месец- АВГУСТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Благодаря много момичета за ръцете на Vervaco, сега търся тези красоти за едни бебоци сладки.

Ако се намери 1- ят
attachment.php

, много моля пуснете и на мен kami19@abv.bg

Момичета, моля за помощ. Дама от фейсбук ме помоли за схемата и ключа на Вълна, разработка на Милена Стил. Имам всичко, с изключение на последния цвят - знак триъгълник запълнен. Дали някой може да помогне...

Дали ще се намери ,обещах да помогна.Благодаря на отзовалите се.:loveglasses:

Получих, благодаря ви ,момичета!:kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте!
Моля за четлива схема на Молитвата за дома.Тази,която имам излиза размазана.
pepiv@abv.bg

Извинявам се,че ползвам чужда снимка.

Момичета, моля за помощ. Дама от фейсбук ме помоли за схемата и ключа на Вълна, разработка на Милена Стил. Имам всичко, с изключение на последния цвят - знак триъгълник запълнен. Дали някой може да помогне...

Аз го имам този гоблен започнат, но трябв ада го потърся. С какви конци в твоята комплектовка, че моите май бяха Ариадна. :confused:

Моля, ако някой има схемата на гоблена "Мадона Феручи" на Милена стил с конци ДМЦ или Анхор да я сподели с мен. Предварително благодаря! :kissyou:

Последно редактирано:

Ванче, ами намерих моята. Комплектовката наистина е с конци Ариадна.
В ключа имам два запълнени триъгълника знак номер 21 и знак номер 29 /върха на тръгълника е нагоре/, той е последен и при мен.
Не е цяло чиле и няма номер, но като цвят е тъмно сиво. Ако искаш може да го снимам.

Сезони

Търся тези две прелести за да ги добави мамчето към другите две. Благодаря предварително :)

Последно редактирано:
Permin

Здравейте,

Отдавна търся тези схеми на Вервако, ако някой ги има, моля да ми ги изпрати.
Много благодаря и лек уикенд

Теодора
tdimova@mail.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад