Може ли и на мен възглавничката с маковете.Благодаря! rossi.petrov@gmail.com
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Здравейте, търся схема на гоблен от списание Галерия бродерия. Казва се Морско градче. Бих искала да помоля, ако някой има друга разработка на този гоблен.. По тази схема и цветове веднъж вече е ушит и резултата е плачевен...
С ДМЦ или други, няма значение..
на gallka81@abv.bg
Благодаря предварително!
Търся гоблен Вилер 3517-7 т.н. "Влюбени в парка" или още "Млада двойка". Ако е възможно с конци Анхор или ДМЦ. Ако някой го притежава моля да го сподели с мен! Предварително благодаря! :kissyou:
Момичета помагайте.Търся четлива схема на "момиченце в маргаритки"на Ленарте.![]()
Здравейте, търся схема на гоблен от списание Галерия бродерия. Казва се Морско градче. Бих искала да помоля, ако някой има друга разработка на този гоблен.. По тази схема и цветове веднъж вече е ушит и резултата е плачевен...
С ДМЦ или други, няма значение..
на gallka81@abv.bg
Благодаря предварително!
Първия желая и аз - inej1949@abv.bg
Не зная как да кача снимката - този с църковните куполи и фенера
Побързайте има я в новия брой на ГАЛЕРИЯ БРОДЕРИЯ 08.2013 Все още го има по павилионите за вестници.Здравейте!
Търся схема на "Богородица Неувяхващо цвете" (влюбих се в тази икона) и бих искала да си я ушия за дома...ще съм благодарна, ако някой ми я предостави. Предварително благодаря! мейла ми е di2ka@dir.bg
http://img-fotki.yandex.ru/get/4130/133795237.33/0_b46ec_8e268bcc_XXL.jpg Момичета търся тези коне.Благодаря предварително! rossi.petrov@gmail.com
Напоследък рядко ми се случва да търся схеми или пък ако търся за приятелка обикновенно.Моя приятелка е луднала по триптихи.Търсих в темата но не видях.Затова моля някой ако го има да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовалите се. :kissyou:Адреса ми е: abazova_s@abv.bg
Благодаря на masha и bozhkova8888 за бързината.Невероятни сте :kissyou: