някои от моите неща

• Началник на темата Началник на темата keissi
  • Начална дата Начална дата
Страхотни неща правиш, keissi. А отзад не се ли получава много дебело - винаги съм се чудила това.

Страхотни неща правиш, keissi. А отзад не се ли получава много дебело - винаги съм се чудила това.

Не, не се получава, защото лентите които остават отзад се пришиват с конец или с края започвам отгоре и го прикривам с лентата, а така се дава и обем на листата.

Прекрасен летен полъх, а маргаритките и синчецът са от любимите ми летни цветя!Невероятен майстор си Киче!:clap::clap::clap::kissyou:

Гледам, гледам и се възхищавам и въздишам, че такова нещо аз не мога да направя. И се чудя, дали наистина е възможно това човешка ръка да го създаде, прекалено съвършено е. Нямам думи. :clap::clap::clap:

:kissyou: Благодаря ви!!!

И ''една българска роза'', има какво още да се желае по тонировката, но ме достраша да не разваля цялата работа.

Гледах розата с увеличение, съвършена е. Поздравления и за маргаритките и синчеца, в това гадно време радват окото :clap::clap::clap:

Всичките ти неща са съвършени! :clap:
Мога да седя на компа и с часове да им се радвам,с твоята темичка се разтоварвам страхотно! Давам си сметка,че никога няма да достигна това съвършенство при бродерията с ленти ( пробвах и при мен лично резултатите бяха плачевни :-| ), което още повече ме кара да се възхищавам на твоята изработка! :clap: :clap: :clap:

Боже, Киче....:loveglasses:... прекрасни е слабо казано! Не мога да пиша в темичката ти всеки път - просто не мога да намеря думи :loveglasses: :clap: :clap: :kissyou:

Браво, Киче!
Невероятни неща, страшно ми харесаха, много нежни и стилни!:clap::kissyou::clap:
Който го може, го може! :clap::clap:

Ох! Повече от прелестни са ти кутийките!
Да са честити на притежателките им!

Назад