някои от моите неща

• Началник на темата Началник на темата keissi
  • Начална дата Начална дата
Ехааа сега ще се нагледаме на възглавнички :loveglasses:
Обожавам твоите ленти!

Пак нови красоти в твоята страничка! Брошките са уникални, прекрасни:clap: а за възглавничката просто нямам думи. Наистина ли ще позволиш на някой да ползва тази прелест и да се обляга на нея?????????:D Толкова е красива!:clap: Имаш златни ръце!

:idea: Хайде да си сложа и тук моята първа чанта, в комплект от козметичка, шита с ленти. Много си я харесвам, затова сега подготвям и друга.

Прекрасните произведения на keissi с лентите съм ги виждала вече на живо :loveglasses:. Е, няма такава красота :clap:

Киче,все по-красиви и по-красиви цветни фантазии излизат от твоите ръце!!!Радвам се ,че мога да ги виждам на живо ,а също и притежавам някои от тях.Всеки път ,като ги погледна ми радват очите и сърцето!

:kissyou: Благодаря Ви момичета!!!
Вале, в скоро време май няма да има нови цветове, защото изкупих всички ширити от магазините, остава ми надеждата в Иренка, дано поне тя се е запасила с повечко.... :idea:

:idea: Хайде да си сложа и тук моята първа чанта, в комплект от козметичка, шита с ленти. Много си я харесвам, затова сега подготвям и друга.

И ние много я харесваме :clap:,и чантата и козметичката са супер,когато ти омръзне да ги гледаш,ги метни при мен:kissyou: подготвяй другата,да и се порадваме и на нея:idea:

защото изкупих всички ширити от магазините,

Аз днес се чудих защо няма ширити по магазините,а то наше Киче ги изкупило
37ed281bcfd4ab3559ec39eb79b3f2ac.gif

да ми дадеш някой метър на заем....

Назад