Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз като човек, който за пръв път присъства на такава среща, мога да кажа, само едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви, че бяхте там, на организаторите за това, че се справиха блестящо с организацията, на всички онези, които са осигурили прекрасните подаръци. :kissyou:
Беше много хубаво.
Аз като човек, който за пръв път присъства на такава среща, мога да кажа, само едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви, че бяхте там, на организаторите за това, че се справиха блестящо с организацията, на всички онези, които са осигурили прекрасните подаръци. :kissyou:
Беше много хубаво.
Юра, ако щафетата е във вашите ръце, то догодина няма да пропусна и аз този шанс. :kissyou:

Искам да направя СТРОГА ЗАБЕЛЕЖКА на ВАРНЕНСКАТА ГРУПА!!!
Никой ли не снима на камера прекрасния Ви танц? Знаете, че имам камера, познаваме се, без да издавате нищо - само трябваше да ми кажете да я донеса! :greeneye: Които бяхме в залата - бяхме свидетели на УНИКАЛНОТО Ви изпълнение, но тези, които не бяха, а? Как ще видят? Да си призная - първите минути - бях сигурна, че в центъра е Дорис......
![]()
Може би е много рано да давам предложения за следващата среща, а може да разбуня духовете и да ме линчуватено по време на записването за нашата среща ми се въртяха разни мисли, които съвсем се затвърдиха след срещата....
Разглеждайки снимките виждам хора на които дори очите не видях, една Тони Тоскова, Иваничка, и много други с които исках да се запозная, но дори и здравей не можах да кажа.....
Предлагам да се направи анкета и да се гласува следващите срещи да са срещи на членовете на форума. Ежедневно сме със съпрузи,приятелки,роднини, за един ден можем да ги оставим, за да бъдем с приятелите от форума. По този начин ще бъдем по малко и ще имаме възможност да се видим. И друго, за да се запишеш за срещата, да имаш регистрация във форума поне 1 месец преди обявяването на записването.