VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Благодарности за момичетата от Стара Загора!:kissyou: Заредих се с идеи и впечатления :greeneye:, нагледах се на невероятни карасоти!

И ние се прибрахме вече! Беше невероятно! Организаторите се бяха справили чудесно!

Благодаря и аз останах много доволна от посрещането и срещата!Изкарахме си много добре!:clap::kissyou:

Пътят на подаръците.....:idea:
Скъпи подаръци от нас, за нас и за мен :):kissyou:
https://www.facebook.com/zlatka.tan...87018798766.1073741852.100000024215795&type=1

А какво има вътре в пакетчетата?!
Кои пакетчета? Ако говориш за торбичките с чашките, пълни са с липа.....нали сме града на липите :) А в черните чантички са събрани всички подаръчета.

ПРИБРАХМЕ СЕ!!!!! /Тази година без инциденти/ и искам да благодаря на организаторките за двата дена - въпреки рекордния брой гости, всичко беше чудесно!:kissyou:

Чак в къщи успях да разгледам обстойно съдържанието на синята торба - и ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за прелестните подаръци от градовете, и от спонсорите!

И ние се прибрахме. Благодарим ви момичета за чудесната организация и за незабравимите моменти прекарани в града на липите :clap::clap::kissyou:

БЛАГОДАРИМ ВИ,СТ.ЗАГОРА ЗА УНИКАЛНАТА И НЕЗАБРАВИМА СРЕЩА ! Тук думите са излишни.

Със сигурност, ще искате да разберете колко парички се събраха за дечицата.
Снощи,като прибрахме урната, решихме да не я отваряме. Ще е занесем така запечатана, нека те си я отворят и изброят паричките.
Разбира се, ще ви кажем колко са били :kissyou:

Благодаря ви момичета за организирането на срещата! И да поздравите дечицата и госпожицата.А този малък сладур беше прекрасен и с изпълнението си разплака всички.

Благодаря ви момичета за организирането на срещата! И да поздравите дечицата и госпожицата.А този малък сладур беше прекрасен и с изпълнението си разплака всички.

Благодаря, разбира се, че ще ги поздравим!:kissyou:

Организаторките на срещата в Стара Загора - бяхте перфектни. Благодаря ви на всички, че ни създадохте прекрасни условия да се видим и да се насладим на творенията на всяка една от нас. Искам да благодаря и на всички, които бяха осигурили подаръците - аз едва днес можах да разгледам всички, и съм трогната.

Страхотна среща, големи красоти!
Браво на организаторите,:clap: браво на гобленарите, :clap:избродирали тези прелести!
Виждам, че и купонът е бил невероятен. Нека се знае, че гобленарите освен да си стоят кротко и да бродират умеят и да се веселят.
Остава само да съжалявам, че не можах да присъствам в Ст. Загора, но поне ще се насладя на преживяното от Вас чрез снимките във форума и фейса! :kissyou:

И аз искам да благодаря на гостоприемните домакини за всичко което направиха за да се чувстваме уютно :kissyou:

:clap: Благодарим и ние за топлото посрещане,за перфектната организация,за подаръците,за възможността да се насладим на толкова много красота,събрана на едно място.Радвам се,че бях част от това голямо семейство,за първи път присъствам на национална среща и вече съм сигурна,че няма да пропусна такава :idea:Изживяването беше страхотно и незабравимо:kissyou:

Назад