VI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СТАРА ЗАГОРА

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
цвети може ли да дойда с вас и аз съм от търново но сама не се решавам не познавам никого там но ако искаш може да се запознаем и в търново ще чакам да се обадиш

Болярка, напиши лично съобщение на cvetomilka.1, защото тук може и да не види поста.

Искам да попитам до кога е крайният срок за записване, защото малко ми е рано от сега да се запиша, но пък много ми иска да дойда и аз, но се притеснявам още от сега да се запиша и след това нещо неприятно да отложи пътуването ми ( бебе, никнат зъбки, температура и т.н. )

Поради потвърждаване на резервации и други организационни подробности, за които ни трябва точната бройка на присъстващите, молим записването да приключи в рамките на 15-20 септември. Това, не означава, че след този срок ще откажем да запишем някой, но за наше улеснение ви молим да се включите в срока. :kissyou:

Бих искала и аз да се запиша all inclusiv.За мен ще е истинско удоволствие да се срещна с вас дами!

:clap Здарвейте, има ли от Враца гобленарки които ще са на срещата... пишете ми на лични...:kissyou:

Добър ден,запишете и Красимира krasimira123 с пълна програма,на такова място е,където няма Инернет!

Назад