Заявки за месец- ЮНИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета,някой има ли схемата на този гоблен в ПМ? Аз го намирам само в цветна графика и не е много четливо! Благодаря ви:angel:

bozhkova8888@yahoo.it

НАМЕРЕН!БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ НА did_tag ЗА СВЕТКАВИЧНАТА РЕАКЦИЯ!!!!!!

Последно редактирано:
ключ RTO 156

Много ми харесва този гоблен намерих схема, но нямам ключ. Моля помогнете ми. mimagen4eva@abv.bg

Тези минита също ме впечатлиха - търся схема и ключ
РТО156 КЛЮЧ НАМЕРЕН

Последно редактирано:
Здравейте момичета,до сега се рових в темата "Триптихи"но не намерих този.

Търся го за приятелка.Схемата която има тя е много размазана.Моля, ако го има в нечий архив да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовалите се.Адреса ми е : abazova_s@abv.bg :angel:

пума

Момичета,някой има ли схемата на този гоблен в ПМ? Аз го намирам само в цветна графика и не е много четливо! Благодаря ви:angel:

bozhkova8888@yahoo.it

НАМЕРЕН!БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ НА did_tag ЗА СВЕТКАВИЧНАТА РЕАКЦИЯ!!!!!!

Ще съм много благодарна, ако ми пратите и на мен тази схема:kissyou:
niki75dani@abv.bg

Триптих

Здравейте момичета,до сега се рових в темата "Триптихи"но не намерих този.

Търся го за приятелка.Схемата която има тя е много размазана.Моля, ако го има в нечий архив да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовалите се.Адреса ми е : abazova_s@abv.bg :angel:

Може ли и на мен, много е красив!

Момичета една възрастна съседка гобленарка ме помоли да й намеря чрез вас / интернет обществото/ схема на " Тайната вечеря". Не прикачвам картинка, защото гоблена на всички ви е познат, пък и тя няма претенций за разработка и фирма. Придполагам, че има на доста фирми. Аз предпочитам пренабор, ако съществува такъв....:kissyou:

Момичета една възрастна съседка гобленарка ме помоли да й намеря чрез вас / интернет обществото/ схема на " Тайната вечеря". Не прикачвам картинка, защото гоблена на всички ви е познат, пък и тя няма претенций за разработка и фирма. Придполагам, че има на доста фирми. Аз предпочитам пренабор, ако съществува такъв....:kissyou:

Изпратих каквото имам.:idea:

Изпратих и аз.

Статус
Not open for further replies.
Назад