Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета,някой има ли схемата на този гоблен в ПМ? Аз го намирам само в цветна графика и не е много четливо! Благодаря ви:angel:
bozhkova8888@yahoo.it
Здравейте, ако не ви затруднявам разбира се може ли и на мен индийската девойка?
ek_ivan@abv.bg:-|
Момичета,някой има ли схемата на този гоблен в ПМ? Аз го намирам само в цветна графика и не е много четливо! Благодаря ви:angel:
bozhkova8888@yahoo.it
НАМЕРЕН!БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ НА did_tag ЗА СВЕТКАВИЧНАТА РЕАКЦИЯ!!!!!!
Здравейте момичета,до сега се рових в темата "Триптихи"но не намерих този.
Търся го за приятелка.Схемата която има тя е много размазана.Моля, ако го има в нечий архив да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовалите се.Адреса ми е : abazova_s@abv.bg :angel:
Ще съм много благодарна, ако ми пратите и на мен тази схема:kissyou:
niki75dani@abv.bg

Вече го имаш в пощата си.Здравейте.
Търся схема и ключ на гоблена Сахара
http://shop.milenastyle.com/popup_image.php/pID/1493
Моят имейл е mayza@abv.bg
Благодаря предварително.
:blueflow:
Момичета една възрастна съседка гобленарка ме помоли да й намеря чрез вас / интернет обществото/ схема на " Тайната вечеря". Не прикачвам картинка, защото гоблена на всички ви е познат, пък и тя няма претенций за разработка и фирма. Придполагам, че има на доста фирми. Аз предпочитам пренабор, ако съществува такъв....:kissyou:
Момичета една възрастна съседка гобленарка ме помоли да й намеря чрез вас / интернет обществото/ схема на " Тайната вечеря". Не прикачвам картинка, защото гоблена на всички ви е познат, пък и тя няма претенций за разработка и фирма. Придполагам, че има на доста фирми. Аз предпочитам пренабор, ако съществува такъв....:kissyou: