Заявки за месец- АПРИЛ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:confused: Момичета и момчета,случайно някой от вас да има тези зебрички?Моля да ми ги прати на geia7@abv.bg Благодаря предварително. Ох,и тези!Мисля,че схемичката ще се намери,но ключът ми трябва с номерата на конците.Моля!!!!!!!!! Ох,малко е нахално,но ако имате и тази възглавничка хипопотамче за внученце?! Още благодарности!

Последно редактирано:
маддона Феручи

Много моля за ключ на "Мадоната на Феручи" на фирмата Luca-S

krasy.star@abv.bg

Извинявам се ако се повтарям,но искам да Ви предложа и друг вариант на този гоблен,мисля че е разработка на ARTECY и е с около 50 цвята.Схемата е ПДФ.Може да се изтегли от този сайт;www.christiancrossstitch.com :thumbup:

Здравейте, имам този ключ на Мавританката на Ланарте, само че както сигурно виждате много от цифрите са бледи на места. Притеснявам се, че някой основен цвят ще бъде тотално заменен с друг поради неразчитането, а Арабското ми момиче вече чака приятелката си за рамкиране :) Моля, ако имате същата схема да ми изпратите ключа в малко по-четлив вид на sena_sd@dir.bg. (между sena и sd има долна черта.
Красив ден на всички!

НАМЕРЕНО - БЛАГОДАРНОСТИ НА ROSSI369

Последно редактирано:
Търся схемите на балерините на Ланарте - графики със следните номера 35062, 35063, 35

Имаш поща:idea:

Здравейте, имам този ключ на Мавританката на Ланарте, само че както сигурно виждате много от цифрите са бледи на места. Притеснявам се, че някой основен цвят ще бъде тотално заменен с друг поради неразчитането, а Арабското ми момиче вече чака приятелката си за рамкиране :) Моля, ако имате същата схема да ми изпратите ключа в малко по-четлив вид на sena_sd@dir.bg. (между sena и sd има долна черта.
Красив ден на всички!

ИМАШ ПОЩА!:greeneye:

Момичета търся схемата на една възглавничка с тигър,има я в безплатните схеми,но не зная как да прикача снимката.Става въпрос за отдел възглавници пост 44 на UnHandy моля ако някой я има да ми я изпрати,ще съм много благодарна

:confused: Момичета и момчета,случайно някой от вас да има тези зебрички?Моля да ми ги прати на geia7@abv.bg Благодаря предварително. Ох,и тези!Мисля,че схемичката ще се намери,но ключът ми трябва с номерата на конците.Моля!!!!!!!!! Ох,малко е нахално,но ако имате и тази възглавничка хипопотамче за внученце?! Още благодарности!

Много :kissyou: нa pepina_p за първите зебрички.:

След доста търсене,може ли да помоля за бебешките обувчици :idea:Благодаря ви Не се прикачи нещо снимката.:(
Благодаря, тези са ,получих ги ,но хсд файлове компа не ми ги отваря.

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад