Заявки за месец- АПРИЛ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте

Моля помагайте на приятелка, :D заклета любителка на Вилер -
№ 1290 2 Момиче на чешма, търси се схема и ключ
teddy50@abv.bg

Благодаря на lili49 :kissyou:

Последно редактирано:
Момичета моля ви за схема и ключ за това Вервако 70.175 Първа целувка http://belief.gallery.ru/watch?a=bo0z-i3a4 , защото моята се оказа непълна с отрязани полета и на четирите листа. Искам да помогна на приятел по хоби. Предварително Ви благодаря НАМЕРЕН! БЛАГОДАРЯ НА BIBETO

Последно редактирано:
Здравейте, момичета и момчета. Търся си схема и ключ на ето този красив гоблен.
1e5322828283t.jpg
[/URL][/IMG]
Сина и снахата искам да зарадвам с него. Предварително благодаря.
Мейлът ми е: snejankiki@gmail.com

Намерен, благодаря на Ива Желязкова /ivelina70/

Последно редактирано:
Последно редактирано от модератор:
харесала съм си това гобленче,ще помоля ,ако някой има схемата му и има добро желание да ми го изпрати ,пощата ми е krasmil@abv.bg искамда благодаря на момичето ,което ми отвори очите,че това не е гоблен ,а служи за декупаж.

Последно редактирано:
Здравейте момичета и момчета! Нещо съм на тема цветя, а маргаритките са ми слабост. Видях това и много ми хареса, но в темата за триптихити го няма. Дали ще се намери в нечий архив???? Благодаря предварително! Лек и приятен ден на всички.

Да добавя, от иголката файла не се отваря, поне при мене, дава ми грешка на формата с програмката.

Намерен благодарности на Вили8688!!!

Последно редактирано:
безплатни схеми

Моля Ви, ако има някой схема на Казанската богородица на фирма "Солария" да ми я изпрати на адрес floi@abv.bg

Предварително благодаря :kissyou:

Здравейте момичета и момчета! Нещо съм на тема цветя, а маргаритките са ми слабост. Видях това и много ми хареса, но в темата за триптихити го няма. Дали ще се намери в нечий архив???? Благодаря предварително! Лек и приятен ден на всички.

Да добавя, от иголката файла не се отваря, поне при мене, дава ми грешка на формата с програмката.

Изпратих в ПМ

Здравейте, момичета
Много отдавна не съм влизала тук.
Много моля да ми помогнете за този триптих, търся го за една приятелка, която много иска да си го ушие.
Благодаря предварително.

tsveti@ruvex.bg или tsveti_viki@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад