mila_an 28 Декември 2013 #122 Много хубав е станал часовника! :clap: Нека да отмерва времето на едно хубаво детство на малката си притежателка!
Много хубав е станал часовника! :clap: Нека да отмерва времето на едно хубаво детство на малката си притежателка!
margo67 Гобленар 31 Декември 2013 #128 Доста си се потрудила през тази година!Прекрасни гоблени!:clap::clap:Весела и щастлива Нова година!
vaniand 31 Декември 2013 #129 Всички са прекрасни, особено часовниците. Дано се престраша и аз някой ден Весело посрещане на новата година
Всички са прекрасни, особено часовниците. Дано се престраша и аз някой ден Весело посрещане на новата година
bole Гобленар 31 Декември 2013 #130 Браво !! Много хубави и разнообразни неща си творила през 2013 год :clap: През 2014 година ти пожелавам още по 3 пъти повече !Успех:idea:
Браво !! Много хубави и разнообразни неща си творила през 2013 год :clap: През 2014 година ти пожелавам още по 3 пъти повече !Успех:idea:
lassa 2 Януари 2014 #131 Благодаря ви че надничате в моята страничка.Желая ви много здраве,късмет и повече време за любимото хоби:kissyou:
Благодаря ви че надничате в моята страничка.Желая ви много здраве,късмет и повече време за любимото хоби:kissyou:
irena_gemini Гобленар 29 Януари 2014 #133 Много е сладко бих го ушила за идващият празник, ако споделиш схемичката му с мен
pepina_p Гобленар 29 Януари 2014 #134 Вече си готова за Св. Валентин!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap: