Юра Гобленар Модератор 19 Август 2013 #81 Лично на мен тази интерпретация най-много ми хареса и право да си кажа останах приятно изненадана от подбора на цветовете . Не знам защо но точно този модел не го виждах в друг нюанс. Чудесен :clap:
Лично на мен тази интерпретация най-много ми хареса и право да си кажа останах приятно изненадана от подбора на цветовете . Не знам защо но точно този модел не го виждах в друг нюанс. Чудесен :clap:
lassa 2 Септември 2013 #84 Да покажа едно моделче което искам да оформя като часовник,но искам вашето мнение за цифрите-добре ли са в този им размер или да ги направя по големи
Да покажа едно моделче което искам да оформя като часовник,но искам вашето мнение за цифрите-добре ли са в този им размер или да ги направя по големи
lassa 7 Октомври 2013 #85 След приключване на конкурса е време да си добавя гобленчето и тук и един дребосък
lassa 7 Октомври 2013 #88 irina48 каза: Много красив гоблен!:clap:С какви конци е шит?:idea: Кликнете, за да разширите... за момичето с жерава ли питаш,той е с ариадна
irina48 каза: Много красив гоблен!:clap:С какви конци е шит?:idea: Кликнете, за да разширите... за момичето с жерава ли питаш,той е с ариадна
lassa 8 Октомври 2013 #89 един завършен току що за подарък,но фотоапарата ми е с 1 год.на пред:crazy: а тези бели петна са от Q-snap,дано изчезнат след пране
един завършен току що за подарък,но фотоапарата ми е с 1 год.на пред:crazy: а тези бели петна са от Q-snap,дано изчезнат след пране
did_tag Гобленар Модератор 8 Октомври 2013 #90 Много сладък пухчо - иде ми да го намачкам..... :clap::clap::clap: Ако не се изпере, слагаш паспарту и решаваш проблема....
Много сладък пухчо - иде ми да го намачкам..... :clap::clap::clap: Ако не се изпере, слагаш паспарту и решаваш проблема....
juliana231 Гобленар 8 Октомври 2013 #91 Всичко е много красиво, но чашите.... Този подбор на цветовете ще изплагятствам. Може, нали ?
ksenitka Гобленар 10 Октомври 2013 #93 Интересна колекция... чашките и Vervaco са невероятни..Поздравления!:clap:
pepina_p Гобленар 29 Октомври 2013 #99 Тъкмо навреме завъшен в сезона на тиквите.:clap::loveglasses: Много е хубав!!!:clap: