Заявки за месец- МАРТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте!
Моля, ако някой може да помогне със схема и ключ на "Целувката" по картина на Климт, ще съм му много благодарна.

Здравейте!
Моля, ако някой може да помогне със схема и ключ на "Целувката" по картина на Климт, ще съм му много благодарна.

Аз лично знам разработки поне на 10 фирми, с различна сложност и техника. Внеси малко уточнение, моля...............

Здравейте момичета имате ли в архива си тази кокошка,и бихте ли я споделили с мен? На отзовалите се предварително благодаря:kissyou: Извинявам се, че използвам чужда снимка А също и схемата на този на Вервако

:greeneye:изпращам първият

Аз лично знам разработки поне на 10 фирми, с различна сложност и техника. Внеси малко уточнение, моля...............

Аз не мога да цитирам фирма, но ми се иска да е цялата картина, а не фрагмент. Сложността не ми е проблем. Някъде видях тук във форума няколко ушити гоблена, но това беше преди години, доколкото си спомням не цитираха фирма. Ако това те ориентира...:confused:
може би нещо подобно http://shop.goblenivachevi.com/index.php?route=product/product&path=82&product_id=462

пролет

Здравейте всички, търся този гоблен с ключ DMC или Ариадна mimagen4eva@abv.bg Благодаря предварителноНАМЕРЕН БЛАГОДАРЯ

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад