http://puxito.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.506982.19039578
tova e snimkata na cvetno mechtanie shte sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi go izprati
tova e snimkata na cvetno mechtanie shte sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi go izprati
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Явно няма да се намери схемата на момините сълзи.Ако някой може да ме ориентира как да си я купя-също ще бъда много благодарна!Моля не ми изтривайте поста!!!
![]()
Cvetno mechtanie
tarsq shemata na tozi goblen koito go ima neka mi go izprati na galq.marinova@abv.bg
Честит празник на всички именници Моля ако на някой му се намира номерата на конците за този гоблен и на каква панама си шие да ми помогне Благодаря tanq_lo6ata@abv.bg
Здравейте и за много години!
Жела здраве и щастие на всички.
Скъпи момичета, търся схемата на Моста Мостар. Моля за вашето съдействие.
Благодаря предварително.
Радостина
r.velkova@abv.bg
Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
![]()
![]()
Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви!![]()
Честита Нова 2013 година!Да донесе много здраве,любов и късмет на всички.Търся схема и ключ на този гоблен.Използвам чужда снимка,за което се извинявам.milo_mil@mail.bg
Намерен.Благодаря на Маша.
Първо, да кажа честита нова година на всички ви и да ви пожелая само хубави емоции през новата 2013-та. Аз търся 2 гоблена, надявам се, че не е проблем. Ето ги и тях:
![]()
![]()
Имейлът ми е billyana.prodanova@gmail.com и ще бъда много благодарна, ако някой успее да ми изпрати схеми и легенди за тези красоти! Благодаря ви!![]()
ПОЩА!!!