Заявки за месец- ЯНУАРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте ,трябва ми ключ на св.Мина ,но с конци Ариадна.Моля за помощ.

n6903@abv.bg

Хубаво е че търсиш ключ с Ариадна ,а не се ли замисли малко като ползваш чужда снимка поне да се извиниш ,но аз пък благодаря от името на съфорумника за тази схема с ключ ДМЦ за рекламата която му направи :thumbup:

здравейте! моля за ПОМОЩ! ще шия "Свидание у моря", конците са DMC, но са само с наименование, без номера. рових се и намерих една таблица с имена и съответстващите им номера, но на три от цветовете изобщо няма такъв номер! ако някой може да ми помогне с номерата, или да ми изпрати по нормална схема с номерата на всички конци, ще съм много благодарна! имената са: light bronze, middle bronze, dark bronze
гобленът е ето този

Последно редактирано:
здравейте! моля за ПОМОЩ! ще шия "Свидание у моря", конците са DMC, но са само с наименование, без номера. рових се и намерих една таблица с имена и съответстващите им номера, но на три от цветовете изобщо няма такъв номер! ако някой може да ми помогне с номерата, или да ми изпрати по нормална схема с номерата на всички конци, ще съм много благодарна! имената са: light bronze, middle bronze, dark bronze
гобленът е ето този

Поща!

Здравейте, дали може някой да ми помогне като ми изпрати схемата на Врата към рая. Имейлът ми е в подписа.

Схемата намерена. Благодаря на eemmili и sneji за оказаното съдействие

Последно редактирано:
Момичета,търся схема на този св.Николай Чудотворец.Срещала съм го в други варианти но точно този НЕ .Моля ви ако го има някой в архива си да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовали те се.Адреса ми е abazova_s@abv.bg :kissyou:

Момичета,търся схема на този св.Николай Чудотворец.Срещала съм го в други варианти но точно този НЕ .Моля ви ако го има някой в архива си да го сподели с мен.Предварително благодаря на отзовали те се.Адреса ми е abazova_s@abv.bg :kissyou:

Може ли да помоля и аз за схема на този гоблен.

Здравейте,да му се намира на някой поне един от тези :idea: НАМЕРЕНИ

Последно редактирано:
Здравейте, искам да направя подарък на сестра си, която много харесва този гоблен, но така и не го намирам. Благодяря Ви предварително за съдействието!

НАМЕРЕН!

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад