Получени подаръци от игра-КОЛЕДА и извън нея

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Маржи , радвам се че ти харесва моето подаръче , Весели Коледни празници още веднъж ти пожелавам :kissyou:

А аз имам още едно подаръче от Дани topcheva

Благодаря ти мила Дани , всичко е прекрасно :kissyou::kissyou::kissyou:

Честито на всички получили подаръци до тук! Всички са се постарали много и са доставили радост и коледно настроение на другарчетата си! Весели празници!

Ето ме и мен тук с подарък извън играта от Роси /Rositsa/. Благодаря ти от сърце, скъпа Роси, за милия жест. Весели Коледни празници!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

Извън играта и аз имам подарък:idea:
Днес бях изненадана много,много приятно от rositsa :kissyou:
чест е за мен да притежавам едно от коледните и карета.
Мила Роси,от сърце ти благодаря че не си ме забравила и тази коледа,ето вижте и вие-

Весели празници ти желая на теб и цялото ти семейство мила приятелко:kissyou::kissyou:

Извън играта и аз получих една от най красивите картички на моята приятелка Желка.Благодаря ти мила за приятната изненада .:kissyou::kissyou::blueflow:

Привет момичета!
И при мен дядо Коледа пристигна маскиран под никнейма sLaV! Ако знаете с какъв огроооооомен чувал с подаръци!!! Аз вадя едно след друго, а те не свършват..... гергеф, 3 вида панама, конци, две коледни комплектовки на Орхидея, рамчица, сарфетки, картичка с много мили пожелания!
А най-отдолу - черешката на тортата!!! Страхотен гоблен!!!
Един от моите фаворити, когато избирах какво да бродирам за тази игра! Благодаря ти много Славче за еуфорията, която предизвика в моето семейство!!! Мими подскача около кашона и прелива от положителни емоции!!!
Снимките очаквайте довечера!

Аз искам да благодаря на Светлето за хубавата изненада .тази година тя се е развихрила с филца коледните елхи са от филц с бродерия.
Светле мноооого благодаря !!! Весели празници и на теб!!!

Дани и Марианче , радвам се , че съм допринесла малко за коледното Ви настоение . Марианчеее е , не заблуждавай останалите ,че това е каре :D , малка коледна салфетка , малка , но от сърце .
Жалко ,че не ми стигна времето за повече подаръци .....
На всички Ви желая Весели Коледни и Новогодишни празници .

Сега е ред и аз да се похваля , не с един а с двааа подаръка :
От играта
Моето другарче не си е написало ника , но предполагам ,че е fani77 , ако греша Манка ще ме поправи
Ето красотичките ми от Фани

Много , много красотички , феерия от приказни коледни прасчовци .
Благодаря от сърце Фани :kissyou:

Ето как започнах последния си работен ден за тази година - с прекрасно настроение и с чуден подарък извън играта от Старозагорския Дядо Коледа. Много ти благодаря Жели! Весели празници!
621b5c343951t.jpg
[/URL][/IMG]

Второто подаръче , не е подаръче а огромен кашон от моята приятелка Желка zhak.
Рогът на изобилието се изсипа у дома , вижте какви красоти ми е изпратила , направо онемях

много красива феичка и още колко бродирани красоти :kissyou:
[/URL]
много нежна изонитена картичка и чашка пълна с лакомства

Още веднъж ти благодаря скъпа приятелко
Р.S. Не ми се позволява повече икони , и да не спамя форума с още един пост , хиляди целувки до срещата в родният ти град , живот и здраве .

Роси , Вени и Лили радвам се че съм доставила малко радост в този мразовит ден вие го заслужавате и разбирасе ,че много ще се радвам и трите да ви посрещна като домакиня живот и здраве на есен :blueflow:
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на васки :kissyou:

А аз си пуснах колетчето в понеделник... Казаха ми, че като "колет" ще пътува по-бързо, отколкото "малък пакет" и го писах колет. Защо ли не е пристигнало...? :confused:

Привет момичета!
И при мен дядо Коледа пристигна маскиран под никнейма sLaV! Ако знаете с какъв огроооооомен чувал с подаръци!!! Аз вадя едно след друго, а те не свършват..... гергеф, 3 вида панама, конци, две коледни комплектовки на Орхидея, рамчица, сарфетки, картичка с много мили пожелания!
А най-отдолу - черешката на тортата!!! Страхотен гоблен!!!
Един от моите фаворити, когато избирах какво да бродирам за тази игра! Благодаря ти много Славче за еуфорията, която предизвика в моето семейство!!! Мими подскача около кашона и прелива от положителни емоции!!!
Снимките очаквайте довечера!

Много се радвам, че ти е харесал подаръка ми! А още повече че съм ушила нещо, което харесваш, това най-много ме зарадва! Много избирах какво да ушия, а сега като чета твоите думи, мога смело да кажа че съм избрала точно това, което трябва! Щом всичко е пристигнало невредимо, вече съм спокойна!
Поздрави и весели празници на теб и на твоето семейство и много съм щастлива че са харесали всичко!
За мен беше удоволствие да ви доставя радост! :kissyou:

Последно редактирано:
Честити празници

Бах много приятно изненадана от mamani - Валя с подарък за настъпващите празници. Красивият Снежко е с детелини, една от които е даже истинска, и аз много се надявам да ни донесе повече късмет.
Желая и на семейството на Валя всичко най-хубаво през следващата година.

и още един подарък извън играда от Илиана

благодаря ти за всичко което си направила за мен радвам се ,че съм ти приятелка и ти желая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :blueflow:

И аз имам подаръче от Илианка

Благодаря ти мила Илианче , ЗА ВСИЧКО !!!!!!

На всички пожалавам Весели и щастливи коледни и новогодишни празници

Прекрасни подаръци имате момичета:idea: Да сте живи и здрави и вие и семействата ви. Весели празници на всички :kissyou:

Имам известие - пише второ поред.С първото пощаджийката или някой друг сигурно е закусил.Не пише какво е.Не съм сигурна дали утре ще мога да го снимам и пиша във форума, но със сигурност имам път до пощата.
Надявам се да няма други загубени известия - ще се прибера в Пловдив чак на 5-ти януари.
:kissyou:
Съдбата пожела в последния момент в БГ да получа една от фамозните топки на Оля и червената коледна брошка:D:kissyou:Олечка, много те обичам!!!!
Снимах ги, но в момента нищо не мога да кача, всички жици ми са на дъното на багажа, много сори....
Пожелавам на всички да получат мечтаните подаръци, много здраве и щастие, вълшебни ръце, с които да дарявате радост и нежност на приятелите си и любимите си хора!

Последно редактирано:
И аз си имам чуден подарък. Мила Nev,:kissyou: благодаря за красотите, които си измайсторила за мен. Снимки ще кача по-късно.
Ето и обещаните снимки.... Още веднъж :kissyou: за Невена (Nev) и весели празници на всички....
Имам си страхотен гоблен, невероятна картичка, комплект игли, коледна фигурка, рамка за гобленче, коледни салфетки и кутия невероятни шоколадови изкушения.....
Невероятен подарък!
Благодаря ти от сърце Nev...

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад