Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Светле,мисля че от центъра до залата трябва да е само 12...12А завива към мола....а от началната спирка за центъра 12А спира на зала Младост.

Последно редактирано:
Следва среща на 30 ноември (събота) - 14 часа.
Коледно парти на 21 декември - 14 часа - "Форс" Ще има размяна на подаръци на стойност до 20 лева.
Моля, всички, които ще присъстват да се запишат тук
СПИСЪК
1.manka
2.vili val4eva
3.ksenitka
4.walentiina
5.diana karagiozova ???

Последно редактирано:
Ако почивам на 21 дек. и аз ще се запиша, но все още нямам график. На 30 ноември отново съм на работа, за голямо съжаление.

ВАЖНО
Момичета, обявиха 21 за работен ден.Давайте,моля, и то по-бързо предложения за смяна на дата или час, за да можем да променим резервацията

Аз предлагам или на 21.12 да направим вечерно парти или на 22.12 следобедно. Може също и на 15.12 да е купона, но за съжаление няма да мога да присъствам. Но ако за всички е О.К на 15.12 - няма проблеми аз ще пропусна :). А пък ако сте навити за вечерно парти - може и през седмицата да се организираме. Не ни трябва много време за подготовка все пак. Нека и момичетата да си кажат мненията и ангажиментите покрай празниците.

Май 22 става късно за хората ,които ще пътуват за Коледа.Иначе съм съгласна с всичко ,което предложите .

Назад