Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
:DНе съм разбрала,защото близо две седмици ме нямаше в нета- бях в болница.Нищо чудно като минаваме към плажа да ти се обадим в черноморец,ако си там.:idea:

Здравейте! Аз съм нова сред вас! Съвсем скоро се зарибих по гоблените и съотвенто по вашият форум! Ако скоро има среща с удоволствие ще дойда , за да се запозная с вас!

Ето и новата ни среща:
тук е fani77

тук е nina55

а ето ги и трите ми гостенки заедно/ плюс Светлето/ искам специално да и се извиня, че съм затрила нейната снимка. :-|

Mного ми беше приятно да се запозная в Вас момичета, да си поговорим, да видя хубавите ви гоблени. Надявам се, че отново ще се срещнем. :kissyou:

Аз също не съм присъствала на нито една среща и би ми било приятно, тъй като нямам възможност да отсъствам от града и съответно да участвам в общата среща.

:confused:Жалко,че не успях да дойда. Гледам снимките и ви се радвам на гоблените. Светла е направила този фар,за който говореше.:clap::clap:Надявам се следващия път да имам съдействие,за да се видим.Домъчня ми.:kissyou:

Последно редактирано:
Искам да ви уверя,че си прекарахме чудесно в приятна компания!Много се радвам,че се запознах с вас мили момичета, и че се видях със стар приятел!

Момичета, не е ли време да се видим вече и да се доуточним за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА???Какво ще кажете за неделя - 30.08 - 16.00 часа бар "Пиза" :confused:

Както се вижда среща няма да има ...:(Много моля, ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ И НАЙ- МАЛКА ВЕРОЯТНОСТ ДА ИДВАТ НА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА ДА МИ СЕ ОБАДЯТ.ТЕЗИ, КОИТО МИ НЯМАТ ТЕЛЕФОНА - НА ЛИЧНИ.
Като не правим нищо поне да не пречим на организаторите!!!

Последно редактирано:
Кой ще ходи на националната от Бургас:confused: Май със Светла,ще си пътуваме самички...
Ако няма желаещи за срещата в неделя,въобще да не я правим:confused:

Последно редактирано:
Момичета, ще се срещаме ли, да правя ли "агитация ",за да присъствам?:D Ако искате да я направим срещата около вас.Обадете ми се:loveglasses:

Хей, утре и във вторник ще идваме с :baby: на разходка из Бургас:idea: Ако има свободни желаещи може да се видим:kissyou:
Съжалявам, че казвам почти в последният момент, но преди малко разбрах:flower:

Нели, много благодаря за отделеното време! Както винаги ми беше много приятно!:kissyou:

Последно редактирано от модератор:
:clap:Вече сте се прибрали!
Ками и на мен ми беше приятно! :kissyou:Целувки на послушната Сияна!

Хей,момичета, какво ще кажете да се видим тази неделя (нали има и работещи в събота) - 25.10 в грил бар "Пиза" - 14.00 часа :?:

Време беше .Надявам се да сме добре и да дойда,пък и Манка ми обеща пръстенчето.:D:kissyou:

Мен не ме бройте,ако искате я направете и в събота:idea: Ще си напиша извинителна бележка,и ще я представя на следващата среща:confused:

Щом Манка има извинителна,защо да не е в събота, а и в събота срещу неделя сменят времето.:idea:

Назад