Ъгълчето на Polinabg

Върхът са тези цветя на Риолис!!!:loveglasses: Март месец имам Рожден ден.......ако няма какво да ги правиш......идейка.....:idea::kissyou: /шегичка:D/

С твойто бързо темпо сигурно ей така между 2 кафенца си го избоцкала.:clap: Поздравления!!!

А, дали е последният? :) Защо си мисля, че до края на годината ще видим готов и един зимен Дименшънс ?

Последният е, Злате. Зимния Дименшънс ще имам късмет,ако го свърша до края на януари. За съжаление нещо не ми достави удоволствие шиенето му.

Последният е, Злате. Зимния Дименшънс ще имам късмет,ако го свърша до края на януари. За съжаление нещо не ми достави удоволствие шиенето му.

Дааа, заради смотаната панама наистина човек не може да шие с удоволствие, то си е напрягане, абе цяла борба, и аз зазимих моя за по-добри времена :)))) толкова му се радвах, а сигурно ще го шия 2 години...

Благодаря ви! decor , направо съм пристрастена. Страшно удоволствие ми доставя да шия комплекти на Риолис, особено тези на ленена панама с вълнени конци.

Аз съм горд притежател на прекрасна картичка на Поля! Поля, ти може да си качиш, по добра снимка, но аз не се стърпях да се похваля :gipsy: Благодаря ти! :flowerlove:

Назад