Игра ЧРД - 2013

Много се радвам, че съм допринесла за доброто ти настроение и днес! :) Продължавай да празнуваш и само хубави емоции ти пожелавам!

Благодаря :kissyou:
Имам пратка в офиса на спиди, тъй като не са ме открили в събота на адрес, ще трябва днес да отида да си я взема. Не знам от кого е, довечера ще снимам и ще покажа...

Последно редактирано:
Ох, откога чаках такова раздвижване в темичката.
Честит рожден ден и от мен! С пожелание за много здраве, щастие и сбъднати мечти!
:kissyou:

Това е подаръка който получих днес от m_rija. Каквото и да кажа за този подарък ще е малко... вижте сами

Благодаря ти от сърце мила за прекрасния подарък:kissyou: направи ме истински щастлива в този така мрачен ден!!!

п.п. имам известие от пощата за още един подарък, него ще взема след 5 и довечера ще покажа

Вторият ми подарък днес е от boneli, Благодаря ти мила Нели за прекрасния подарък който си приготвила специално за мен:kissyou:

Тази игра нещо замря,дори организаторката не пише поне да съобщава кои са рождениците за месеца.Чудно,че когато се обсъжда някой лош подарък пишат и съфорумки не участващи в играта.

Хайде днес чакаме поредния рожденик да покаже изненадките си!
Честит рожден ден, Светле,
Да си здрава най-вече и все така духовита и дейна! Продължавай да твориш още много красоти, а ние ще им се възхищаваме от сърце! :)

Честит рожден ден на Светла Петрова! Желая ти много здраве, щастие и да продължаваш да ни радваш с нови прекрасни неща! :kissyou:
Надявам се подаръкът ми да е пристигнал невредим.

Честит рожден ден Светле! Много здраве и достатъчно време за любимото хоби!Весел празник!:flowerlove::party::blueflow:

Благодаря, момичета, за пожеланията.Че имам подаръци - имам, но не знам от кого са.Току що се прибирам в Бургас и утре ще ги взема - има в Еконт и в Спиди и задължително ще се похваля.

Честит рожден ден,Светле!:kissyou:Бъди здрава и мноооого красоти още да създадеш!:greeneye:

Ето и обещаните снимки на подаръците, които получих За тези най-сърдечно благодаря на mandol.Дано да видите всичко, с което ме зарадваха и двете

а тези са от Ирина , може би от вълнение е пропуснала да си напише ника

Благодаря ви още веднъж момичета за прекрасните подаръци :kissyou:

Извинявай Светла,но чак след като пратих колетчето се сетих,че не съм си писала ника - irina48.:uhhhh:Бързах да го пратя,като се надявах да го получиш за рождения си ден.Бъди здрава!

Назад