Игра ЧРД - 2013

Здравейте!
Мираслава, честит рожден ден на патерици!
Да, аз съм)))

Радвам се (и надявам се), че всичко ти харесвала!

п.с. Била съм в Украйна

да, Оля, всичко беше чудесно и още веднъж ти благодаря :) котетата ще ги направя с голям интерес- за първи път ще шия с мъниста :)
Но ще се справя! :)

Мила didida,

Днес, благодарение на теб, денят ми започна повече от прекрасно!!!

В момента съм изключително развълнувана и просто нямам думи да опиша колко много радост ми донесе твоят подарък! Едно БЛАГОДАРЯ просто ще е твърде малко!!!!

Първо всичко е подбрано в любимата ми цветова комбинация - червено, жълто и оранжево. Освен това Диди е забелязала, че харесвам слънчогледи и е включила и любимите ми цветя! Всичко е повече от прекрасно!

Имам си прекрасна папчица /повтарям ...прекрасна!/, в която да си държа текущия гоблен:

много хубава картичка с коктейлче:

книгоразделителче със слънчогледи:

Чудесна компектовка отново със слънчогледи, която ще си ушия с огромно удоволствие:

Много старателно подредени панамки, панделки,заготовки за картички и гергеф на Анхор:

Отново много благодаря... Наистина съм трогната /тук Диди да си представи много иконки с целувки, защото форума позволява само 5 картинки, а аз изчерпах лимита/...

Честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава и да имаш много време за любимото занимание!
Прекрасни подаръци !Честито!

Честит рожден ден Мими. Пожелавам ти здраве и мноооого свободно време за мноооого радости:flower:
Щастлива съм, че успях да те усмихна и зарадвам. От въртешната страна на картичката има рецептата за коктейла:gipsy:. Наздраве:wine: и весел празник:kissyou:

Днес Бургас окончателно ми скри шапката!!! :kissyou:

Мила, Светле!

Току-що си получих и втората пратка и денят ми продължава да е много радостен! Благодаря от все сърце!!!

Имам си много хубаво гобленче на морска тематика:

Освен това си имам и хубава картичка с мили пожелания, панамка, конци, рамчици и морски лакомства /които вече са на път да свършат.../

Благодаря ви, мили дами...и на двечките!!! Направихте ме много щастлива :kissyou: :kissyou:

Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много здраве, много щастие и много обич от любимите хора!
Страхотни подаръци си получила,със здраве да си ги ползваш!

Честит рожден ден и от мен, Мими! С пожелание за много здраве и сбъднати мечти!

Подаръците са страхотни! Поздравления за изпратилите ги!
:kissyou: :clap:

С малко закъснение ,честит рожден ден и от мен.Поздравления за страхотните подаръци!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на vesi_700

Жива, здрава, много щастлива.Да ти върви по вода всичко, с което се заемеш.

buket-sinio-liato.jpg

Веси, Честит Рожден Ден и от мен- твоето тайно /до днес :)/ другарче! Пожелавам ти най-вече здраве! И разбира се много спокойствие и време за иглата.
Останалите ми пожелания се крият в кутията, която надявам се, че ще пристигне днес. От куриера онзи ден ми казаха, че има вероятност да стигне при теб в Петък, защото Ръжево Конаре попадало във втора зона. Съжалявам, че не го предвидих и ти се извинявам ако подаръкът пристигне утре, но пък искрено се надявам да ти донесе много положителни емоции! :)
Дано денят ти да е прекрасен и усмихнат!

защото Ръжево Конаре попадало във втора зона.

Мира, то добре, че е само във втора зона, аз си мислех,че е девета глуха - като кажат, че ще вали на изолирани места и познай - вали, бе :D
А иначе ще си получа подаръка утре - не са се обадили досега, значи остава утре, не се притеснявай обаче, тъй като днешния празничен ден минава в белене на печени чушки и същинския празник започва вечерта...С най-голямо удоволствие ще си продължа празника и утре :idea:

sissak, твоите подаръци са вече при мен - шапката ми падна, честно казано...
Парченцата панама веднага ми размърдаха мозъка с кои красоти да ги запълня, а това "Welcome" - откъде,по дяволите, разбра, че умувам да си ушия такова нещо и ми го прати наготово?????:confused:
Благодаря ти и за подковката - и нея исках да си ушия, как си разбрала и за нея, не се наемам да гадая...Мацата ще си я закача в училище, а формичките дано ме заведат вече към това царство на дребните украси, че все го отлагам за в бъдеще време....
Благодаря ви за пожеланията, днес денят е прекрасен (макар че беля чушки :D)

Весииии, голяма прегръдка. "Welcome" - то трябваше да бъде табелка за врата за новата къща, ама след като го оформих не ми хареса.За това е в рамка. Още веднъж жива и здрава и много късмет.Животът да ти е лек и шарен като пеперуда :kissyou:

Брей, че добро "другарче" ми се е паднало! :) Ами то днес ще имаш подаръци, подаръци... тъкмо ще ти остане една малка порция и за утре...

Брей, че добро "другарче" ми се е паднало! :) Ами то днес ще имаш подаръци, подаръци... тъкмо ще ти остане една малка порция и за утре...

Аз ти казах, че обичам дългите празнувания :D
По принцип когато рождените дни в семейството се падат в делничен ден, ги празнуваме до почивните дни - тогава си идва останалата част от семейството и се продължава :D А да не ти казвам колко добре се чувствам, като знам, че ще получа подарък - защото колкото и да обичам да подарявам, все пак, да си призная, обичам и да получавам :shy2::kissyou:

Силве, пак ще е в новата къща - ще го сложа в антрето, до вратата - и все ще ми напомня за теб ...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!

Мира, не съм спряла да се хиля от час, когато получих колета ти и го разопаковах съвсем не по дамски маниер. Обаче днес моя мъж ме води в МакДоналдс, та сигурно от там още ме държи детската вълна :D
Благодаря ти, мила, наистина и днес ще е страхотен празничен ден за мен!
какво да ти кажа, зеленото не ми е любим цвят, но това не означава, че гобленчето ти не ми харесва!!!Локумът като идея е върха! Планирам да се скрия някъде и да си го изям самосиндикално, ама май няма да ме огрее чак такова щастие...
Със Силвия сте улучили и двете слабостта ми към картички - и двете ми пратихте невероятни заготовки!!!
Подобна рамка за снимки подарих само преди седмица на моя колежка и си казах, че няма да е зле да си взема и за мен - попаднала си в десятката просто!!!
За органайзера какво да ти кажа - отдавна си мечтая за подобно нещо и веднага щом се похваля на домочадието, ще го разопаковам - още нищо не съм отворила, само обикалям и подскачам наоколо.
Цветето на Ланарте е страхотен избор - много е нежно!!!
И спирам да пиша, щото отивам да ям локум!!!!
Благодаря ви,момичета, за подаръците - наистина ме изненадахте с неща, които харесвам, обичам и съм искала да имам!!! Благодаря ви за подготовката и старанието, чест е за мен да получа такава оценка за себе си от вашите сърца и ръце! Благодаря ви!
Оля, отново ти благодаря,мила, за преживените емоции - те се дължат на твоето желание и усилия да организираш такива моменти за всички участнички в играта!!!

Последно редактирано:
Прекрасни подаръци си получила!Да си жива и здрава,много добро настроение и много късмет!:flowerlove::party::wine:

Назад