Игра ЧРД - 2013

Моите подаръци от mirastiv

Здравейте и от мен,
днес започна моя рожден ден, с два дни по-рано.
Благодаря на моето първо другарче mirastiv, благодаря й за емоциите, благодаря й за старанието.
Благодаря ти, Мира, че направи днешния ден специален за мен, незабравим като емоции. Извинявам се, че се забавих да се похваля, зная, че очаквате с нетърпение, единия гоблен съм го започнала вече между подготовката на подаръците за своето второ другарче.

Какво включва моят подарък:
Една прекрасна бяла рамка "Приятели", която ще запълня със снимките на моите другарчета в тази игра. Това е рамката, която винаги съм харесвала, но защо ли не си я бях купила досега - сега разбирам защо.
Един гоблен с цветя и сладки пеперудки, които е специален защото е изработен за моя празник. На него има пожелание за празника.
Сладка саксийка за любимите ми цветя - много е красива.
Органайзер за любимото ми хоби, две много стилни чаши също с картичка с пожелание, в които днес със съпруга ми си изпихме следобедното кафе. Едни страшно вкусни бонбони, които са ни вече любими, писъмце с мили думи, които допълниха огромните емоции и сълзи от радост, съпътстващи разглеждането на подаръка ми.
Към подаръка още гоблените Тигри и Писмо със слънчогледи, две сладки гривни, които ще нося с удоволствие, салфетки към чашките за кафе и не на последно място много нежна и много красива картичка за празника.
Благодаря още веднъж на Мира, ако все още в нея има и малко притеснение бих й казала, че всичко, което включва подаръка й е все едно съм го избирала аз самата.
Ето й целия подарък. Желая на всички предстоящи рожденици същите незабравими емоции с техните подаръци, за предстоящите им празници.
Извинете ме за дългия пост, но наистина нямам думи да изкажа радостта си.

Ето и линк с всички снимки:
http://danimarinova.snimka.bg/tapestries/moite-podar-ci-ot-igrata-chrd-2013.750863

Честито ти подаръци! Със здраве да си ги ушиеш и да им се радваш! Поздравления!
:clap:

ихааа!!!
Честито,Дани!!!
Мира беше толкова загадъчна, че аз реших, че тя има рожден ден първо :D
Със здраве да си ползваш подаръците!!!

Мдааааам, :) аз това имах предвид, но нямаше как да знаете....
Даниела ми се обади, когато получи подаръка си и беше така развълнувана, че моментално разби всичките ми притеснения за това дали ще си хареса подаръка.
Много мило беше, Дани, че лично се обади да ми благодариш, въпреки че не се познаваме!
Аз миналата година следих играта с интерес и бях решила да се вкюча през тази. И колкото повече наближаваше първото ми другарче, толкова повече се притеснявах. И сякаш чак тогава си дадох сметка колко е трудно да избираш подарък на непознат човек, макар и да сте с общо хоби. От преди Нова Година навсякъде където отидем с мъжа ми и аз все купувам по нещо, което харесам и ми се стори подходящо и той все ме пита "Това за какво ти е?" "Ами за другарчето!"- отговарям аз и той си умира от смях най-вече заради думата "другарче". "Ами смешно е малко"- му казвам аз" но пък няма друга подходяща като се замислиш".... И така до Май. И пълня,пълня кутията и все едни съмнения ме глождеха дали съм се справила, дали ще й уцеля вкуса....то голямо вълнение....
И като ми се обади вчера хем изпитах облекчение, хем удовлетворение, че съм зарадвала някой на Рожденния му ден!
Хубав празник ти желая, мила Дани, утре и много се радвам, че съм те накарала да се усмихнеш и да изпиташ приятни емоции.
Искренно се надявам да ми се обадиш някой ден, минавайки през Търговище, за да се запознаем лично! :)

Май поради вълнение от получени подаръци Даниела все още не ни показала и вторият си подарък - важното, че и второто и другарче я посетила и й поднесла подарък.

Очакваме снимки с нетърпени ;)

Моите подаръци от Margo67

Извинявам се за забавянето с публикацията и снимките.
Оля е права, не спирам да се наслаждавам на подаръците ми за рождения ден!
В събота, ден преди рождения ми ден получих и втория си подарък лично от моето второ другарче Margo67. Бях много щастлива когато разбрах, че именно тя е моето другарче.
Но нека ви покажа красотите, които тя е сътворила за мен.

Започвам с удобния органайзер за конци, който вече съхранява конците на започнатия ми нов гоблен.
Една грееща картичка с цветя, пеперудка и пожелания за празника ми!
Насладете се на красотата й, защото не може да бъде описана с думи, трябва да се види.
Часовник с любимите ми слънчогледи, който вече е на стената в кухнята!
Продължаваме със слънчогледите - книгоразделител, дъска с листчета и страхотна кутийка, само ги вижте!
Кутия вкусни бонбони, с които се подсладихме заедно!
Нежен букет и разбира се чаровната усмивка на Марго!
Благодаря, Марго, че ми достави толкова радост и осъществи нашата среща и тук в Добрич!

Снимки от подаръка: http://danimarinova.snimka.bg/tapestries/moite-podar-ci-ot-igrata-chrd-2013-ot-margo67.751626.all

Ето и снимки от срещата: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200214077211694.1073741825.1145157674&type=1

Дани, радвам се че съм допринесла за щастливото посрещане на твоя празник. Срещата наистина беше много приятна и изпълнена с емоции. Още веднъж ти пожелавам сбъдване на всички твои мечти през тази година.:kissyou:

Честит рожден ден, Мира!

Честит рожден ден, Мира!
Бъди жива и здрава, безумно щастлива и все така лъчезарна!
Бъди щастлива майка, обичана и обгрижвана жена!
Радвай се на много радост и внимание не само на този ден!
Желая ти един незабравим празник!

Благодаря, Дани, за чудесните пожелания! :)
Мен ме нямаше няколко дни вкъщи и вчера не можах да си получа първия подарък от едното другарче. Днес съпруга ми го взе от Еконт, но още не ми го е донесъл. Така че него ще го видя довечера, въпреки нетърпението ми :)
А подаръкът от m_rija- Мария, ми го донесоха вече и вътре имаше много сбъднати мои желания.Довечера ще се постарая да кача всички снимки на нещата, които се криеха в кутията.
Тя явно много старателно се е поровила и е видяла, че въпреки огромното ми желание да си намеря и поръчам оригинална покривка на РИКО със сектор за бродиране, не успях да намеря как да стане онлайн. И тя веднага се е възползвала от случая, за да ме зарадва с една такава- тя е просто прекрасна и в страхотни цветове- скоро ще ви я покажа готова сигурно. :) Имаше и ушита от нея играчка, която много бързо ми конфискуваха, същи и направен от нея несесер с много нежна бродерия. Шоколади за децата и прекрасна картичка. И разбира се не на последно място комплект за бродиране на Дименшън- също едно мое сбъднато желание.
Ще ви ги покажа всички снимани поотделно в един албум.
Аз вече й се обадих да й благодаря лично за страхотната емоция, която изживях с този подарък. Но още веднъж искам да го направя и да й пожелая да получава също толкова прекрасни емоции от хората около себе си!
А второто ми другарче да не се тревожи- просто така се стекоха нещата, че въпреки че подаръка й пристигна първи, ще го получа втори. Даже не знам все още кое е то, но съм сигурна, че подаръка й ще е също толкова прекрасен!
А сега бягам на родителска- довечера отново ще ви споделя емоциите си! :)

Честит рожден ден и тук , Мира! Много съм щастлива, че съм успяла да те зарадвам! Пожелавам ти много здраве и още много прекрасни моменти, много нови творби и много време за любимото хоби! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Оляяяяяяя, ти ли си била? :) Вече и твоят подарък е при мен, но мъжът ми не запазил разписката от куриера /не предположил, че ми трябва/ и няма как да ти звънна лично да ти благодаря. Подаръкът ти е повече от страхотен. До сега не съм бродирала с мъниста, но пък много харесвам котета, така че ме хвърляш в едно ново за мен предизвикателство :) На "сладкото писмо" също много се зарадвах. На стиропорената кутийка и бискорнюто също. Предвидливо си ме снабдила и с кутийка за мънистата и конец за тях. Утре ще снимам всичко и ще покажа.
Момичета, нямате си даже представа колко ме зарадвахте! От сърце ви благодаря, че направихте празника ми толкова страхотен! Благодаря ви за старанието, което сте вложили във всяко нещо от подаръците си! Страхотни сте! :*

Днес не знам защо цял ден не работеше сайта... Аз дори към 19 часа се притесних, че нещо при мен не е наред....
Пускам линкове към двата албума с подаръците от Мария и от Оля.
http://mirastiv.snimka.bg/friends/podar-k-ot-mariya-igra-chrd.754034
http://mirastiv.snimka.bg/holidays/podar-k-olya-igra-chrd.754032

Още веднъж ви благодаря, момичета! Съвсем искрена съм, че всичко много ми хареса и се почувствах двойно по-щастлива и празнично настроена благодарение на вас! :)

Последно редактирано:
Прекрасни подаръци, но живата кукла в дома ви е суперкрасавица!!!Да ви е жива и здрава!!!:-|

:) Хм... Благодаря! Ако беше и послушна.... :) направо цена нямаше да има...

Мира, гледам че мецанка е оценена по достойнство :D . Ако не издържи " физически" - приемам рекламации - може да я върнеш за ремонт и пак да ви я пратя. :D Целуни малката принцеса от мен! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

:D за сега се държи- ще видим колко :) но все пак благодаря за офертата

Назад