Игра ЧРД - 2013

margo67, благодаря и на теб, скъпа!

А ето и обещаните снимки от прекрасния ми подарък от smiles

парчета панама

нещо много прекрасно

и прекрасен гоблен

за малко да забравя и ето това

Благодаря ти още веднъж, скъпа Мария. Всичко е повече от прекрасно!

А ето и снимки от също така чудесния ми подарък от Силвето (sissak)

Имам си конци в чудесната бежова гама, ножичка, а пък дамите са върха. Много ми харесват. А така да им пасва рамката. Нямам думи. Всичко е изпипано.

Благодаря и на теб, Силве за доставената радост. :kissyou:

Честит рожден ден.Само хубави неща да ти се случват :)
Радвам се, че пристигна подаръка невредим.Ако се чудиш за какво е този кръг с иглата - правят се такива декоративни цветя:

Силве, аз се сетих, ама ако имаш и някакъв линк за начинаещи, с видео уроци хич няма да ти се разсърдя! :D

Честит Рожден Ден, Мила Гинева!!!! :kissyou: :flowerlove: :flower:

Нямаш и на представа колко много съм щастлива, че съм те зарадвала и че нещицата са ти харесали!!

Да си жива и здрава и много още ушити прекрасни нещица ти желая. :-|

П.П. Найлончето от рамката на гоблена можеш да го махнеш...аз го оставих от съображения за сигурност...колкото да пристигне невредимо.

Честит рожден ден, Гинева! :blueflow:И честити подаръци. Желая ти много здраве и късмет и много свободно време за любимото хоби. :kissyou:

Честит рожден ден, Гинева и от мене! :) Желая ти много здраве, щастие, късмет и много свободно време за любимото ти хоби! :kissyou:

Честит рожден ден, Гинева!
Желая здраве, за теб и любимите ти хора,
всичко друго можеш да постигнеш, вярвам в това!
Нека получиш през тази година гоблените,
които харесваш, но не си имала възможността да ушиеш
и достатъчно време за шиене за да им се насладиш!

Честит рожден ден на mandol! Люба, бъди здрава и много щастлива! Честит рожден на патерица и на Гинева! Нека наистина всички имат повече време за любимите си занимания!

Любомира, много се радвам, че подаръка е пристигнал невредим и ти е донесъл радост. Изпратих го по-рано, защото бях в командировка, но така се надявам да съм удължила празника ти. Всичко най-хубаво ти желая.

Току-що ми донесаха невероятен подарък от vesi700. Мила Веси, направи ме най-щастливия човек и то точно на рождения ми ден. Всичко е толкова прекрасно!!! Колежките ми бяха шашнати като видяха. Ще снимам довечера от вкъщи, още веднъж много, много благодаря!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

Честит рожден ден на mandol!Пожелавам ти много здраве, щастие и обич от любимите хора!

ЧРД, Люба!!!
Много се радвам, че съм ти създала приятни емоции, постарах се да пристигне точно на рождения ти ден :D
Надявам се, че всичко е пристигнало здраво и невредимо,нали?

Честит рожден ден на mandol и от мен!!! :party::flowerlove::flower:

Много радост, щастие и много сътворени красотички и желая!

Да, Веси, всичко е невредимо, ето сега и обещаните снимки

Всичко е прекрасно! Гобленчето с посланието "Бродирам - не ме безпокойте" ме грабна! А гоблена на "Доме" - за първи път виждам на тази фирма, но определено си улучила любимата ми тема - зима :) С удоволствие ще си го ушия. Шиенето с ленти - това за мене си е цяло изкуство, тъй като аз не го умея и мога само да се възхищавам на твоите творения. Още веднъж благодаря на тебе и на ovne за подаръците! :kissyou:

Честит рожден ден и от мен! Получила си прекрасни подаръци! Да им се радваш дълги години! Весел празник!
:kissyou:

Явно аз съм първа от мартенските рожденнички:DУтре е моя рожден ден , но днес получих изненада от boneli. Благодаря ти за всичко.Имам си гобленче с маргаритка, картичка, каренце,парфюм и гоблен комплектовка.Благодаря ти boneli:kissyou:
Ето и снимки:

Последно редактирано:
Назад