ВЪРТЕЛЕЖКА 4

did_tag, Дида, zezata, свободни са:
втори ред - лявото
трети ред - дясното
четвърти ред - второто
Пишете кое предпочитатe:kissyou:

Последно редактирано:
tian_64, аз си избрах първата чашка - най-горе в ляво - над нея пише 28 :)

А в моя котешки календар са останали септември и януари - избери, които искаш, аз ще ушия останалия последен :)

tian_64, аз искам свободната чашка от втория ред, съседната на тази която си избра Michelle :kissyou: 34 номер

Последно редактирано:
nasysy - аз вече споменах, че ще шия каквото остане последно и никой не го избере........

Ducky, и аз не съм посочила - освен ако не си ми избрала ти..........

did_tag, нещо съм се заблудила, че са само tian_64 не си е избрала :confused: Сега погледнах, тя преди си е избрала август, а за теб са останали януари или септември :kissyou:
Извинявайте за неволната обърквация :gipsy:

От чашките за кафенце - 47.
Готова съм с избора си .Моля,Светла Петрова да се съобрази,че сме две в Силистра и да ме избере да "изпращам "на Галя.Тя е с повечко свободно време през деня и няма да и е трудно да ходи до БГ пощи.
Момичета,когато кажете,започваме.Целувки !!!!!

От чашките за кафенце - 47.
Готова съм с избора си .Моля,Светла Петрова да се съобрази,че сме две в Силистра и да ме избере да "изпращам "на Галя.Тя е с повечко свободно време през деня и няма да и е трудно да ходи до БГ пощи.
Момичета,когато кажете,започваме.Целувки !!!!!

Изобщо няма да се съобразя с това.Писах по-горе - "за да няма ощетени с транспортните разходи няма да има участници от един град, които да си разменят "Въртележките"
Очаквам и останалите адреси и окончателното ви решение за начална дата

Светле, ще ти пусна адреса на ЛС.
Относно срока за началото: Готова съм с робинчето и ще го взема за размяна на срещата. Стига другарчето ми да е сред записаните за участие :)

Последно редактирано:
Изобщо няма да се съобразя с това.Писах по-горе - "за да няма ощетени с транспортните разходи няма да има участници от един град, които да си разменят "Въртележките"
Очаквам и останалите адреси и окончателното ви решение за начална дата

Няма да има ощетени с транспортните разходи.С Галя се договорихме да си ги делим.Много моля да се съобразиш с това.....♥♥♥

Назад