ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Nikoll, като прочетох поста ти и се зачудих, как така не си си виждала котаците.... и установих, че май съм пропуснала да кача снимки. :confused:
Ето как изглеждаше робинчето при мен:

В последно време хич не ми се получават снимките :smokin:

nikoll - тайничко се надявай наистина да ушия мартенската котка .....:D
Днес ги получих, и току що си вадя конците - разногледа станах по листовете , два знака едвам ги открих , че те май са и мартеница - ма утре на пресен акъл ще ги гледам пак.

Определено е красиво !И си заслужават усилията.

nikoll - тайничко се надявай наистина да ушия мартенската котка .....:D
Днес ги получих, и току що си вадя конците - разногледа станах по листовете , два знака едвам ги открих , че те май са и мартеница - ма утре на пресен акъл ще ги гледам пак.

Определено е красиво !И си заслужават усилията.

Ами Юра, съжалявам за гадния ключ :(, но само пренабрана схема намерих, не ми е попадал оригинал да видя какво представлява :confused:. Дори и шрифт няма в тази, а аз не намерих същия така, че... както го направите, на който му е трудно аз ще го довършвам.

Мichelle, благодаря много за котето и за снимката, аз не съм се съмнявала, че стават перфектни , просто ме гонеше любопитството, :blueflow:.

Никол,
Не се притеснявай, свалих си РМ схемата, отделих си моя мотив и спрямо него си излиза легенда с която всичко си е ок.
Така го разчитам така ще го шия - два знака са за мен мартеница.
Аз съм инатлива така че ще го преборя :greeneye:

Михаела,днес изпратих на Дида сърчицата. Не съм почвала на Галинка,но утре се каня да шия.Аз отново съм грипава,у дома съм си този път и се надявам да шия като ми спре чешмичката от носа...

Готова съм с лъжичките на Галето.Снимки може и да няма,да дойде да си ги види у дома......

Хареса ми включването на Галя_Ива :clap:, за сведение на Мишел - получих следващото робинче, но още не съм го отворила, че съм на работа все още.

Назад