Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Мила, сигурна съм че имаш още много красоти за показване:confused:
Не ги крий, а ни напълни душата и очите с тази приказка :angel:
Пожелавам ти още безброй такива прекрасни пътешествия :kissyou::flowerlove:

Да ще покажа още много неща, но всичко трябва да се преоразмерява , а става доста бавничко,когато мога ще ви показвам по нещо :kissyou:
Радвам се че ти харесва

zdrave,много ми хареса аз преди 4 год. ходих в Турция само че в Истамбул,щте се радвам и ако разкажеш и за тези исторически месности

Гледам, че тази темичка е в застой и реших да я раздвижа с малго снимки от Прага
извинямам се за качеството на снимките, но между толкова много туристи е трудно да се намери най-добрия кадър :greeneye:
1 и 2. Катедралата дева Мария по извесна като Тинската катедрала
3. Астрономическия часовник
4. Катедралата св.Вит
5. Дворецът Храдчани, настоящото президенство

1.Вацлавския площад
2.националния музей
3.музеят на Кафка
4. музеят на А. Муха
5.стари сгради с модерни магазини

наколко снимки от нощна Прага,
карловият мост и хълма Храдчани зад него
и търговската част т.е. един от големите молове в центъра

Ели, дай инфо за туроператорската фирма, с която си пътувала-така и така гледаме красоти, може да се хвърлим в някой автобус!:D
Обявявам пролетната ваканция на децата/1-10.04 / за седмица на пътешествията/поне така си обещахме с моята приятелка, с която вече няколко години си правим дребни пътешествийца/.Насочили сме се към Дубровник-ще питаме за подробностите веднага, щом запишем дестинацията :greeneye:
Прага, Братислава...красота ! Бях в Братислава в далечната 1990, но нещо нямам тези хубави спомени-верно, че нямаше и кой да ме води по забележителностите, но...
Сега-сериозно-хайде тук да си пишем и полезните информации-цени, фирми, качество на обслужването и т.н. какво да се види/евентуално/ и кое не е толкова важно...нещо като турист-клюкарник :D

skorpion-че след като питаш хайде да направя реклама на агенция посока, за първи път ползвам услугите им и останах много доволна, тук ни изпратиха, там ни посрещна една дама техен сътрудник, заведини до хотела, изчака да се настаним, на следващия ден дойде в уречения час и тръгнахме по забележителностите, постара се да ни покаже всичко интересно , а местата до които не стигнахме ни ги обясни подробна за да може да имаме информация и на другия ден ако искаме да ги разгледаме сами, в деня на отпътуване от там дойде да ни вземе от хотела и да ни изпрати, абе просто всичко беше на ниво.
Относно цените, на нас ни излезе малко по вече но бяхме избрали един от най скъпите хотели в офертата а и пътувахме със самолет, но имат доста предложения и за хотели и за пътуване с автобус така че може да разгледаш сайта им и да си харесаш нещо
Най големите забележителности в Прага са на снимките които съм качила, особенно Астрономическия часовник и Карловия мост. Ходихме и на нощна вечеря-разходка с корабче по Вълтава, беше страхотно ,от там се виждат страхотно града и забележителностите, жалко само че беше студено и бяхме в закрития ресторант, но си обещахме че ще отидем пак през лятото(е не това лято, но можеби следващото).
Ако избереш Прага мисля че няма да съжаляваш, страхотен град, който е трудно да се опише, трабва посто да се види.:greeneye:
И ако искаш някаква друга информация за цени, градски транспорт и т.н. ми пиши :idea:

Прага изглежда прекрасна. И ние сме я включили в плановете си, дано тази година да стигнем и до там.

Красота,защо човек с магическа пръчка не може да обеколи всички красиви места в света ,но поне със снимките за момент ще си преставим че смсе там.Благодаряти.А към SKORPION,посети Дубровник през лятото,много е красиво и да се насладиш на Адретическо море,бях лятото което мина,пожелавам всеки да отиде.:kissyou::kissyou::kissyou:

:confused: Относно Дубровник-завихри се една идея в един друг сайт да се вдигнем 5-6 коли, пълни с жени и да направим чудна оиколка на туристическите забележителности на Сърбия, Черна гора, Хърватско и ..бившите републики.Закотвихме дати 13-19 април.В течение ще върви и уточняването на маршрута.Сборната група сме от Видин, София, Пловдив..ненормална работа.Може да има и мотористки-не знам :D.Ако успеем да се организираме ще е върхът! Каним съмишленички/---иначе отиваме с автобуссс/

Ели, благодаря за разходката в Прага. Много е красиво.
Скорпион, непременно включете и Будва. Очарована съм от нея. Била съм в Дубровник за 4.5 часа и разгледахме само стария град.
Тук съм качвала снимки от пътуването ни в Черна гора. http://www.milenach.snimka.bg/album.php?album_id=16587&pid=303182 Но ние съчетахме туризъм /изкачихме вр. Боботов кук / и екскурзия. Между другото от Черна гора за Охрид за по направо минахме през Албания.

След толкова дълго очакване най-накрая пътуването ми се осъществи, макар и с автобус, но си беше супер :greeneye:
Пускам малко снимки Будва, Дубровник, Котор, Цетине!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373819

Последно редактирано:
Назад