skorpion-че след като питаш хайде да направя реклама на агенция посока, за първи път ползвам услугите им и останах много доволна, тук ни изпратиха, там ни посрещна една дама техен сътрудник, заведини до хотела, изчака да се настаним, на следващия ден дойде в уречения час и тръгнахме по забележителностите, постара се да ни покаже всичко интересно , а местата до които не стигнахме ни ги обясни подробна за да може да имаме информация и на другия ден ако искаме да ги разгледаме сами, в деня на отпътуване от там дойде да ни вземе от хотела и да ни изпрати, абе просто всичко беше на ниво.
Относно цените, на нас ни излезе малко по вече но бяхме избрали един от най скъпите хотели в офертата а и пътувахме със самолет, но имат доста предложения и за хотели и за пътуване с автобус така че може да разгледаш сайта им и да си харесаш нещо
Най големите забележителности в Прага са на снимките които съм качила, особенно Астрономическия часовник и Карловия мост. Ходихме и на нощна вечеря-разходка с корабче по Вълтава, беше страхотно ,от там се виждат страхотно града и забележителностите, жалко само че беше студено и бяхме в закрития ресторант, но си обещахме че ще отидем пак през лятото(е не това лято, но можеби следващото).
Ако избереш Прага мисля че няма да съжаляваш, страхотен град, който е трудно да се опише, трабва посто да се види.:greeneye:
И ако искаш някаква друга информация за цени, градски транспорт и т.н. ми пиши :idea: