atina ako ima6 vqzmojnost otidi v rodopite vij trigradskoto jdrelo pe6terite iagodenskata i diavolskoto gqrlo ne6to neveroiatnosa ve4e dva pqti xodia i ako moga pak 6te otida az sqm ot Dobri4
Даааа, край Триград е като приказка.!А пещерите не са за подминаване.Преди време бях там и все още мечтая отново да посетя тази дива природа!Препоръчвам я от сърце на всички любители на красивото и на планината.:idea:
Ах... Толова бързах да ви покажа пясъчните скулптури в Бургас, но виждам, че са ме изпреварили...... но все пак - да сложа и аз някоя друга снимчица и да използвам повода да се похваля - купих си най-после и аз цифров фотоапарат.... най-накрая ще мога да си показвам гоблените и етапите без да трябва да се моля на някого.... А ето и пърите ми снимки.... Извинете ме ако повторя някоя от вече показаните скулптури....
Божееее, пясъчната скулптура на тиквите е за мене-къде съм спала до сега, че не съм влизала в тази тема-леле-много ме е яд!Толкова хубави преживявания, споделени отминали момента...много познати места...и толкова много пътуващи съфорумки.Ще ровна и аз за малко снимчици, но как избирате коя да покажете-толкова са хубавите...
Не се отчайвай ,мила! Ще дойде и това време! Знаеш ли колко години не бях излизала от Карлово-освен ако не се налагаше да се грижа за болен родител.Тази година се разходих из България и беше прекрасно.Имаме такива чудни места,че само може цял свят да ни завижда!Пожелавам ти го за следващата година.:kissyou:
Малко снимки и от мен-страхотния Амстердам.:idea:Първата снимка е един от многото канали .Втората и пазара на цветята,но отзад.И едно от красивите цветя,които се продават там.
predi 10 dena se vqrnax ot Sqrbiia,Bosna i Xercigovina,Xqrvatcka i 4erna gora ne6to neveroiiatno sa tezi malki dqrjavi krasota 4istota ostava6 bez dymi