Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Миналата година качихме вр.Ботев от северната страна.Искахме да видим и южния Джендем и в края на юни отидохме до х.Рай..Рано сутринта потеглихме нагоре от местността Паниците.Разходката си струваше.Насладихме се на красотата на Стара планина.Много зеленина и прохлада сред големи дървета и планински потоци, намерихме по пътя.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152084

Изминалият уикенд покорихме вр.Мальовица.За там просто нямам думи ,за да опиша дивната хубост на Рила планина.Дори и най-добрите снимки не могат да пресъздадат омайващите гледки.От горе се виждат Мусала ,Витоша ,Ст.Планина,Пирин....Рилския манастир....:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152108

Яни страхотни снимки.Обожавам Рила ,но тази година май ще ми се размине да я посетя.Ние ходим на Трещеник над Якоруда-божествено място.

благородно ви завиждам:kissyou: от 10 години ни съм стъпвала на рила:cry: и изобщо на планина:( направо ми се плаче

Здравейте!Ето малко снимки и от морето-Ахтопол по точно.Там бяхме на почивка.:idea:Първата снимка е на фара,4-тата е на църквата,а следващата е старата къща.

Ани,чудесни снимки. Добре си си починала.Интересно ми е , защото не съм била в Ахтопол

Ани,чудесни снимки. Добре си си починала.Интересно ми е , защото не съм била в Ахтопол

Да,добре беше,но за съжаление свърши:( А на мене специално много ми харесва там.Ходиме вече за четвърти път.Особено любими са ми скалите.Дано да имаш възможност да отидеш някой път.:)

Не бях влизала доста време. Яни хареса ти Мальовица, нали. Аз се влюбих в това място, макар че сме много много разочаровани от хижарката. Влюбих се в това място.
морето също е много прекрасно, но аз обичам да съм в движение и ми е трудно да се задържа цяла почивка. Тези почивни дни изкачвахме вр. Вежен, но след Мальовица ми бледнее, макар че всяко си има своята хубост. След 3 седмици живот и здраве ще качваме вр. Молдовяну. Ясно е че за гоблени не остава много време.

Нямам думи да изкажа възхищенито си от Мальовица...миналата година ходихме до Страшното езеро и от тогава и аз като теб ,atinqnka съм влюбена в този район.Природата е вълшебна ,особено в този сезон.Толкова много цветя....приказно е там.Рила е невероятна планина ...
Плануваме здраве и живот да пообиколим Пирин това лято.
Успех с изкачването на вр. Молдовяну!
Очаквам с нетърпение снимки и впечатления от там.
Поздрави!:kissyou:

:greeneye: Ще се включа в любимата ми темичка,като ви предложа няколко снимки от Босфора и Истанбул,които посетихме миналата седмица !

Чудесни снимки.Истанбул е страхотен град. Аз ходих за три дни ,но може би ще трябва да се отиде няколко пъти за да се разгледа добре.Покажи още снимки.

Хеи Нели,а защо не ни написа какво виждаме?Ние със съпруга ми ходихме в Истамбул 90-та година когато беше куфарната търговия.Хем нищо не продадохме,хем нищо не видяхме . Не става от нас търговци. Минахме през Босфора и от рейса видяхме църквата "св.Стефан"-това беше! Много ме е яд! Иска ми се да отида пак!

:thumbup: zdrave и noar, да Истанбул ме очарова и мен!В първия пост съм показала снимки от султанския дворец "Долма Бахче", и крайбрежни снимки по Босфора! На последната снимка е "Синята джамия"! При втория пост пак снимки от Босфора,моста над него,свързващ европейската и азиатската част на града и други исторически сгради! Ще кача и още снимки....:)

Назад