ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

Момичета,пишете си маршрут от кв.Сарафово например до хотел Аква и ще видите маршрута.Хотелът е на много лесно място-питайте за Новата болница и от който и край на града да влезете-ще го намерите http://www.bgmaps.com/map/burgas

Благодаря!!!!
Все пак ще се надяваме варналийки да ни водят.....

Благодаря!!!!
Все пак ще се надяваме варналийки да ни водят.....

Дидка, все още не сме уточнили часа и мястото на тръгване. Когато стане това ще го пусна в темата на варненските сдрещи. Следи я, че мен може и да ме отнесе "есенният" вятър и да пропусна да ти кажа на лични. :loveglasses:

Дидка, все още не сме уточнили часа и мястото на тръгване. Когато стане това ще го пусна в темата на варненските сдрещи. Следи я, че мен може и да ме отнесе "есенният" вятър и да пропусна да ти кажа на лични. :loveglasses:

Благодаря!!!!!!!!Ще чакам с нетърпение!!!!!Целуваме ви!!!!!

Супер отбор се събра:clap:,я да видим има ли още някой,който се колебае:idea: време няма сладуркииии:kissyou:

Супер отбор се събра:clap:,я да видим има ли още някой,който се колебае:idea: време няма сладуркииии:kissyou:

Има, има, почти цяла седмица - но...
Пишете ме и мен- + един гост :kissyou: Пълна програма.

Чакам с нетърпение срещата:flowerlove:

Упълномощена съм да запиша molly, от Пловдив - вечеря, срещи с приятели, без хотел.Имената ще пратя по скайпа.

Назад