ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

Нещо Светлето не попълва списъка ама аз би трябвало да съм №40.
С всички те му салтанати - хотел, вечеря....ако има масажисти ще си поръчам и масаж :greeneye:

Нещо Светлето не попълва списъка ама аз би трябвало да съм №40.
С всички те му салтанати - хотел, вечеря....ако има масажисти ще си поръчам и масаж :greeneye:

Светлето отсъства за няколко дни. Като се върне, ще попълни списъка с всички новозаписали се. :idea:

Светле,нашата групичка иска и вечеря.....Няма да консумираме хлебчето и ще си хапваме на почивки.....Галя,Дида и Вилито -с вечери.С нетърпение очакваме срещата си с вас!!!!!!

Среща в Бургас

Здравейте,

Може ли да запишете мен за посещение, като съм от Бургас мога да пийна кафе предполагам след изложбата, т.е. без хотел и вечеря...
ТеоdoraBS

Благодаря,
Теодора Димова

marti

Много моля всички, които имат желание да присъстват, но си мислят че е рано да се запишат.Да, рано е и списъка търпи корекции.Но все пак вие трябва да си планирате нещата относно цени на вечеря , хотел път и т.н.А и е добре ние да сме ориентирани приблизително колко човека да чакаме.
Хубаво е до 20 септември да знаем окончателно кой ще има възможност да дойде , за да имаме време да довършим подготовката и организацията.

Аз доста обикалях това лято, и сега чета и се чудя.... Малко сме били? То и софиянки сме рехави още, ама се надявам още хора да се престрашат! То всъщност нищо страшно няма - купонът е гарантиран /като гледам кои са организаторите :greeneye:/, после си имаме и басейна за сутринта да се оправим от купона.....:D
Веселбата е гарантирана, а и каква красота може да се види по тия срещи! Взимайте по един бански и идвайте!

И от нас има незаписани още.
Нацелила съм два магазина...това лято не можах да ги сайдисам...Знам най- важното - че 15-ка спира точно на Автогара/ЖП - и оттам - на шопинг .:idea:
И...няма трамваи ...:gipsy:

Последно редактирано:
Трамвайте в София ги опозна, нали?:D

В Търново ни беше най-удобно - спира рейсът точно пред хотела, и нямаше как да се загубим..... За Бургас ми е мътна още картинката, но ще се ориентираме - крайно време е да се науча да си работя с навигацията на телефона!

Само казвайте кой с какво ще пътува и ще ви насочим в правилната посока.
Малекс, внимавай трамваи няма, но има тролеи.Може техния маршрут да опознаеш :D

Малекс, споко, Бургас не е страшен за ориентиране. Няма да се изгубиш -или си до морето , или си в града.Пък нали сме тук ,ако е нужно ще намерим и файтон.:D

Назад