Срамота, бе, 30 човека!Май ще се окажа права, че ще шием в сауната......Но пък , от друга страна, може да ударим няколко бода в сауната.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Срамота, бе, 30 човека!Май ще се окажа права, че ще шием в сауната......Но пък , от друга страна, може да ударим няколко бода в сауната.
Освен мен, май никой друг не се е записал....дали да не се откажа....
Обаче какъв вооойййн!Крайно време е да демонстрирам розовите бабешки гащи от Деница....Ако doris ме пусне да събеседвам с приятелите преди срещата, като нищо ще дойда с тях на вечеря..Мила, и сам воинът е ВОИН!
Никакво отказване!!!!
Стига де, ще взема и по розови гащи да се кача на влака за Пловдив.Малекс, щом е за теб и аз ще ти осигуря приятели още с пристигането![]()
Обаче какъв вооойййн!Крайно време е да демонстрирам розовите бабешки гащи от Деница....Ако doris ме пусне да събеседвам с приятелите преди срещата, като нищо ще дойда с тях на вечеря..![]()
==="нова група" приятели ли?===ама присъствието ти е задължително!
Този път ще водя нова група...:gipsy:
==="нова група" приятели ли?
http://www.youtube.com/watch?v=UFNV7tcI2ho&feature=plcp - че тези се изПсвършиха.
Дорис щяла да води нова група приятели, ти ми предлагаш агитка за посрещане.Стискай палци да не ми дойде музата да пропея, че ще вдигна бала на вълните в Бургаския залив...Малекс, щом е за теб и аз ще ти осигуря приятели още с пристигането![]()
Освен мен, май никой друг не се е записал....дали да не се откажа....