Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
А защо всичко,което се изписа за казалъшките гоблени е в тази тема? Не намирам,че са измамници,мошенници,а още по-малко:фирма-фантом...
Много умувах къде да пиша,но темата се е оформила тука,за съжаление в неправилната графа,за това се налага да продължа с информацията.Най -после открих некачественно изпринтираните каталожни листи на някои гоблени,не на всички на Завод "България-К"от Казанлък.Както вече повечето от нас разбраха,че завода и Казанлъшки гоблен,са две отделни фирми,а не една ,защото имаше такова объркване преди време.Предварително ви моля да извините качеството,но на времето,когато си ги изпринтирах,нямах понятие,че ще ми се наложи да ги показвам,защото един голям завод си е изтрил каталога и не предлага друг.Но все пак ще добиете представа.Драсканиците по листите са от преди две години и може би вече не са актуални,но поне си имат номера и имена.
Някой знае ли къде в Пловдив продават комплекти на Казанлъшки гоблен в кафевите кутии?
did_tag, именно и аз затова питам, точно за кафявите кутии, а не по каталози да си поръчвам, защото то ако ще е по каталог не се знае в каква кутия ще го получа, а доколкото ми е известно тези кафяви кутии са много сполучливи като комплекти
А в единия магазин на братята има зареждане на завод България-К в белите кутии, та някой ако знае точно къде мога да си купя на Казанлъшки гоблен в Пловдив, моля да сподели:kissyou:
Върни се на стр. 5 и там има каталог на Казалъшките гоблени, тези с кафявите кутии. Аз си поръчах от негоНа този адрес ми иска потребителско име и парола, а аз не съм регистрирана в Мултито. Ако знам, че имат гоблена не ми пречи да отида до Казанлък и да си го купя директно от магазина на завода - живея в Ст. Загора и ми е близо. Но дали да се разхождам до там?