Конкурс-изложба "Цветни послания" за майсторска изработка на бродирани картички ☺

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата

kamellia

Гобленар
Коутс България, списание "Добър апетит" и Национален клуб „Българска бродерия”

Обявяват конкурс-изложба „Цветни послания” за майсторска изработка на бродирани картички.

Конкурсът е посветен на Великден и настъпващата пролет.

Повече информация вижте тук:

http://konkurs-bg.blogspot.com/2012/01/blog-post_5536.html :)

:thumbup:Заповядайте да се запознаем:kissyou::hello:Там ще имам малко ъгълче за моите сръчнотийки.Ще ви чакам!!!:idea:

:D Още не знам, важното е участието за мен и оценката ,че сътвореното се оценява.:loveglasses:

Последно редактирано:
Момичета,а къде мога да видя резултатите от конкурса и наградените картички?

:D Хвал,хвал, получих си подаръка от конкурса-първо място в раздел Великден-тениска с лого на ДМЦ ,малко мотивче с лалета -цветна бродерия ,схема на конче от Коутс и грамота:loveglasses:.:loveglasses:Участвайте и вие.:D
Ето и наградата и картичките ,с които участвах .

Последно редактирано:
:D Хвал,хвал, получих си подаръка от конкурса-първо място в раздел Великден-тениска с лого на ДМЦ ,малко мотивче с лалета -цветна бродерия ,схема на конче от Коутси грамота:loveglasses:.:loveglasses:Участвайте и вие.:D

dushkova Да ти е честит подаръка,Вече ти е донесъл голяма радост :clap:

:D Благодаря ви момичета,за съпричастността. Не са важни наградите , а удовлетворението от участието-сверяване на часовника.:idea:Радостно ми е,че я получих пред такъв хубав празник.Весел нека да е и за вас!:kissyou:

Честито на всички спечелили.

Ето и моята награда от конкурса , в който заех първо място в раздел "Великденски картички"

nagradi

Честито браво вие го заслужавате и наградите са много хубави ще чакаме да ги видим ушити

Назад