Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Силиконови форми за печене засега има само в магазините на ТСМ, и то не във всички. В м-на срещу ІІро ОУ, на бул. "Руски" (точно до аптека "Ивана"), както и в м-на на бул. "Патриарх Евтимий" до р-т "Феникс" има силиконови форми за кекс - правоъгълна ( http://www.atrakcion.com/catalog/product_info.php/cPath/22_41/products_id/154 ). Магазините са на един собственик и цената е 8 лв. В м-на до "Феникса" имаше и 2 бр. силиконови подложки за печене на цена 14 лв. двете. Същите в София ги гледах за 9 лв., ама това е положението.Steny каза:Бих искала да помоля момичетата от Стара Загора да споделят от къде са се сдобили със силиконови форми за печене или с хлебопекарна.
И аз сори, Хапке, :fight: ама не трябва ли да заменим "Патриарх Евтимий" с "Цар Симеон Велики" :?: :?: :scared: Че нали знаеш Патриарха къде на изток е :shhh:sladka hapka каза:Силиконови форми за печене засега има само в магазините на ТСМ, и то не във всички. В м-на срещу ІІро ОУ, на бул. "Руски" (точно до аптека "Ивана"), както и в м-на на бул. "Патриарх Евтимий" до р-т "Феникс" има силиконови форми за кекс - правоъгълна
В м-на на ТСМ, който се намира в търговския център на "П. Евтимий" срещу Верея - там където е офиса на М-тел, но в подземния етаж, има кръгла и правоъгълна форма
Сори на авторката на темата за офф-а.
А така, значи ти си минала преди мен. Там където продавачката има "нормални" и дигитални" хлебопекарни, ми каза, че днес свършили силиконовите форми :fight: а на магазина на пазара дори не беше чувала за такива.Steny каза:Бързам да се похваля с новата придобивка :lady: .
Благодарение на sladka hapka и pep-4o вече притежавам първата си силиконова форма от магазините на ТСМ - ...........Относно хлебопекарните имаше два вида. "Нормални"-съжалявам това бе израза на продавачката по 70 лв и дигитални по 90, но наистина информация не даде никаква. Може би ще трябва да последвам съветите на qni и да видя тези в Димитровград.
Благодаря на всички за съветите - целувки :kissyou: и НАЗДРАВЕ :upbeer: