Нови иконки

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата

flame

Administrator
Част от персонала
Администратор
Здравейте,
добавихме нови иконки, към сегашните.
Ето ги и тях, надявам се да ви харесат:

160smd.gif
162smd.gif
166smd.gif
167smd.gif
168smd.gif
169smd.gif
171smd.gif
172smd.gif
175goodnewz.gif
183smd.gif
187smd.gif
18smd.gif
190smd.gif
192smd.gif

194smd.gif
196smd.gif
197smd.gif
199smd.gif

203smd.gif
204smd.gif
205smd.gif
20smd.gif
238smd.gif

239smd.gif
309smd.gif
310smd.gif

Всички са много забавно,само че аз все още не зная как да се възползвам.
Може ли някой да ми обясни? Предполагам,че не съм единствена и един урок няма да е излишен.Извинете,ако ви звучи малко тъпичко,но това е положението.

Супер! Много са яки. :thumbup:

Ния, много просто- когато пишеш мнение, цъкваш на Виж всички Emoticons и те ти се отварят в отделно прозорче. :rainbow: :amam:

Наистина са хубави и имаше нужда! :yes:
Но ако трябва да бъда честна на мен винаги са ми харесвали много повече онези по-мъничките. :shy2:

~Новини~Нови иконки

Поздравлиния,страхотни са. :clap: :clap: Форума имаше нужда от нещо ново.

Elektra_ наздраве ама да няма после :hic: :D Поздравления на екипа за новите иконки :!: Мноооооооооооооооооооооооооого са готини :kissyou:

Vaikiki каза:
Elektra_ наздраве ама да няма после :hic: :D Поздравления на екипа за новите иконки :!: Мноооооооооооооооооооооооооого са готини :kissyou:

хахаха ще видиме
днес съм на рд :D
ама уж ще го карам само на сокче :idea:

уаууууууууу супер са :gipsy: :gipsy: :clap: обичам такижа готски къртинки. БРАВО :loveglasses: :party:

Здравейте приятелииии :!: От един месец близо нещо нета на работа ни се е скапал и не мога да вляза в сайта и така съм изостанала от събитията.А то какви нови неща има и все хубави.Сега ще бързам да наваксам. :party:

И на мен ми липсвахте :kiss: Надявам се , че бързо ще наваксам пропуснатото.А и скоро ще ви покажа новите си творби. :kissyou:

Назад