Малки, но от сърце

Тук сте все майсторици, а аз все нямам време за любимото си занимание. Събирам схеми и се вдъхновявам с тях. Мисля си,че все някога ще ги ушия.

Ето част от моите малки любови (подарените не съм ги снимала) :gipsy:

Първият ми гоблен. Комплектовка на Милена стил.

Първият ми опит със схема от интернет (Рико - Тоскана) и моя комплектовка (от него се зарекох повече с Анкор да не шия). Много си го харесвам.

За годината на плъха.

Последно редактирано:
Все стилни изпълнения виждам тук!!!!:loveglasses::clap:
А колкото до трупането на схеми, май всички сме повече на компа, отколкото с гоблен в ръка. Но пък така откриваме новите си начинания.........:idea:

Благодаря за добрите думи, момичета.
:wine:

Дреболийки покрай Ногодишните празници. Сега ги оформих.

моето първо бискорню

вече окачено

И едно макче, оформено като възглавничка. Малко големичка, но аз си я обожавам.

Честито за новите попълнения и специални аплодисменти за Йерусалимската Богородица :clap::clap::clap:

Чудна колекция! И на мен като на decor особено ми харесва мечето Тати от Me to you серията! :loveglasses::clap::clap::clap:

Това жабче е подарено на една любителка на тези животинки. Снимката е веднага след изпиране (но трябваше спешно да се снима) :D

Двойката макове на Дименшън, ушити на един дъх и с много любов. Една съфорумка ми съдейства за тях, благодаря, Марина!

Имаше проблеми с оформлението, в първото ателие беше опънат гоблена накриво, във второто гърба беше отвратителен. Накрая се наложи сама да си го преправям, но пък стана чудесно.

Първия вариант:

Крайния вариант:

Последно редактирано:
Назад