Светла - Winter Sunset

Светла Петрова

Гобленар
Модератор
Новото ми начинание - Winter Sunset на Майа.Нали си нямаме сняг, поне тук има много :DНачалото е сложено на 28 декември Схемата е от нета.Гоблена си има всичко - кръстче, полукръстче,контур...

това трябва да се получи

Малко по-малко от четвъртинка.Показвам по молба на Росито.Темпото е забавено-почивките свършиха преди седмица и времето за бродерия е по-малко.Жалко,че не може да се види блещукането на снега,което е с ламенце.

"Зимата" е във фризера.Не можах да устоя на Дименшъна, за който още веднъж много, много благодаря на Марина. За това етап от новото

Аууууууу ,какви красоти пак при тебе,Светле!Не може да се нагледа човек.....какви птички само,чудо и приказ!На коя фирма е това?

Благодаря, че поглеждате тук - голям стимул сте :kissyou:.
Зимата си отиде вече и моята ще я извадя от фризера, вече е неин ред
Птичките са от много старите модели на Dimensions, по точно на Synset

:clap:Вазата е разкошна!...и фамилията и птичките...Светле, с колко ръце си!:D ...или си имаш вълшебна игличка:uhhhh:

Светле страхотна си! :clap:Незнам с колко ръце си, но със сигурност двете са много сръчни.... и творят красота след красота :kissyou:

Светле, прекрасни гоблени! Направо благородно ти завиждам за вазата на черната панама - разкош!!! Какъв размер се получи? (че на мен вече ми се карат в къщи за големите гоблени)

Еми Светланке, как да е по-голям напредъка като ти само подаръци шиеш. Но пък става прекрасно, както е винаги при теб :clap::clap::clap:

Напредъка е голям. Много истински се получава този зимен пейзаж, цветовата гама много ми харесва. Успех до края!

браво

Светле ,той е почти готов!:idea:Много красив и истински става .До края на лятото е в рамка...ако нещо не кривнеш по пътя :confused:

Много е красив Светланке :clap:,но не бързай толкова, какво ще правиш юли и август... с какво ще се разхлаждаш тогава... :D :kissyou:

Назад